Kaip visuomet didžiausio pasipriešinimo homoseksualų partnerystės įteisinimas Seime sulaukia iš konservatorių. Rimantas Dagys ginantis tradicinės šeimos vertybes sako, kad partnerystės įteisinimas yra gudravimas ir apgavystė iš gėjų pusės. Partnerystė Europos sąjungos šalyse prilyginama santuokai ir tikrasis homoseksualų tikslas, R.Dagio manymu, galimybė įsivaikinti.

„Aš už galimybę homoseksualams įsivaikinti. Kas geriau, ar kai vaikas visai be tėvų ir meilės auga vaikų namuose, ar kai jį augina, rūpinasi du vyrai, dvi moterys?“ – homoseksualų pusėn stoja Seimo narė Aušrinė Marija Pavilionienė.

Beje, Lietuvoje jau ne viena homoseksualų šeima augina vaikus. Jie, tiesa, priversti slapstytis, net ir jų vaikai slepia tėvų paslaptį nuo aplinkinių. Kaip homoseksualai susilaukia, kaip augina vaikus – atviri pasakojimai šį ketvirtadienio vakarą 20 val. laidoje „Valanda su Rūta“.

„Aš pats esu gėjus. Bet aš prieš įsivaikinimą ir prieš homoseksualų santuokas. Vaikas tokioje šeimoje nėra natūralus dalykas. Ir kur gi čia vaiko teisės?“ – iškelia dilemą net ir patiems gėjams Seimo narys Rokas Žilinskas.

Ar leisti homoseksualams tuoktis ir įvaikinti vaikus? – šįvakar 20 val. „Valandoje su Rūta“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)