Apie tai DELFI portalui patvirtino pats Kristupas Krivickas. Tačiau žurnalistas ir TV prodiuseris pabrėžia, kad publicistinė laida tiesiog įgauna kitą formą. Televizijos prodiuseris publicistinius "Akistatos" reportažus žada integruoti į pramoginę infošou laidą "Be komentarų".

"Kaip būna naujos rudens, vasaros, pavasario kolekcijos, naujus pavidalus įgauna ir laidos. Mūsų žiūrovas dabar yra labai reiklus ir išrankus, todėl jam reikia vis naujesnių, aktualesnių ir aštresnių formų. Tai bus kitas pavidalas, kuris mums suteiks daugiau pranašumų. Pagrindinis pranašumas bus operatyvumas ir aktualumas. Laida bus rodoma kiekvieną darbo dieną. Taip įgyjame ženklų pranašumą prieš konkurentus, kurie turi laukti kažkokios specialios dienos x, kad parodytų tam tikrą reportažą", - pasakojo K. Krivickas.

"Po šiuo pavadinimu atsiras mūsų kitos laidos. Jei jums patogiau, tai galima sakyti, kad bus laida "Be komentarų. Akistata". Arba "Be komentarų. Dar kažkokia mūsų laida". Penkias eterio dienas skirstysime pagal aktualijų poreikį", - pasakojo prodiuseris.

Prie pasikeitusios laidos "Be komentarų" vedėjų - Džiugo Siaurusaičio, Sandros Daukšaitės ir Algio Ramanausko-Greitai prisijungs dar vienas vedėjas. Tačiau tai - ne pats K. Krivickas. Po ilgų metų šmėžavimo televizijos eteryje žinomas žurnalistas ir prodiuseris nusprendė eteryje nebesirodyti. Redaktoriauti ir prodiustuoti laidas, rūpintis siužetų temomis, - tai yra jo pagrindinis darbas.

"Visada maniau, kad visi turi dirbti tą darbą, kurį išmano. Dabar pagaliau galėsiu susikoncentruoti į darbą, kurį moku geriausiai. Bet mes darysime vadinamuosius "stendapus" iš įvykio vietos. Jei reiks, pas eisiu ir kabutėse, asmeniškai spardysiu užpakalius blogiukams", - žadėjo K. Krivickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (576)