Nors Liną Rastokaitę jos gerbėjai girdėjo dainuojant muzikiniuose spektakliuose, ji pati sako su siaubu laukiant premjeros „Žvaigždžių duetuose“.

„Net drugeliai pilve skraido, - prisipažino aktorė. – Dreba viskas, kas įmanoma“.

Pasak jos, dalyvavimas muzikiniame šou jai bus didelis išbandymas. „Čia ne tas pats, kas teatro scena. Jeigu teatre nusidainuoji, gali pasitaisyti, apvaidinti, o čia nuo tavęs viskas priklauso nuo pradžios iki galo. Ir dar po dainos tave vertina komisija“.

Rasa sako, kad dalyvauja „Duetuose“ plėsdama savo galimybių ribas. Aktorė sako dainuojanti nuo mažumės ir svajojusi tapti dainininke, bet paskui pasirinko režisūros studijas.

„Žvaigždžių duetuose“ ji džiaugiasi pažintimi su Egidijumi Sipavičiumi.

„Jis labai šiltas, malonus ir ekspresyvus žmogus“, - pagyrų partneriui negailėjo Lina Rastokaitė. Jų dueto prisistatymą „Žvaigždžių duetų“ žiūrovai išvys šį šeštadienį 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)