Druskininkų Deimantiniam chorui kelią į dainingiausiojo miesto titulą mina Anatolijus Oleinikas. Panevėžio Indigo chorui lyderio vardą bandys nuskinti TV3 projekte „Lietuvos talentai“ dalyvavęs reperis Vytautas Matuzas.

Benamių chorui Spindulys vadovauja praėjusiais metais kalinėms vadovavęs Stanislovas Stavickis-Stano. Generolė Vaida Genytė vadovauja Policijos chorui, Tauragės krašto Braškinias choras pergalės siekia su Donalda Meiželyte priešakyje. „ŠarkA“ vadovauja Vilniaus Šachmatiniam chorui, Kauno Studentiškasis choras dalyvauja su „16 Hz“.


"Chorų karus" šiais metais veda nepakeičiamasis Vytautas Šapranauskas. Jo partnere tapo po motinystės atostogų į eterį grįžusi aktorė Inga Jankauskaitė.

"Chorų karų" filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Dalyvius vertino operos solistė Kristina Zmailaitė, muzikantas Aleksandras Ivanauskas-Fara, dirigentas ir kompozitorius Aleksandras Šimelis ir Mindaugas Stasiulis-Saulėnas.

Komisijai bene didžiausią įspūdį paliko Stano Spindulio choro pasirodymas. Iš benamių suburtas kolektyvas į savo gretas priėmė ir atlikėją Viliją Pilibaitytę-Mią. Po šio choro pasirodymo, kurio metu jie atliko miuziklo "Vargdieniai" kūrinį, komisija nerado tinkamų žodžių išreikšti užplūdusioms emocijoms. O salėje sėdėjusi atlikėja Katažina Niemycko netgi negalėjo nuslėpti ašarų. Iki širdies gelmių, panašu, buvo sužavėti ir televizijos žiūrovai.

Už visus dalyvius jie atidavė per 100 tūkst. savo balsų. Daugiausiai - beveik ketvirtadalis jų - balsavo už Stano Spindulio benamių chorą.
Mažiausiai žiūrovai palaikė dzūkus ir Druskininkų chorą.

Bendroje lentelėje susumavus balsus su komisijos taškais iš pirmos vietos nepajudinamas buvo Stano benamių choras. Antroje liko Panevėžio V. Matuzo choristai, treti - kauniečiai su "16 Hz", už jų Vilniaus choras, vadovaujamas "Šarkų", Policininkai su generole V. Genyte, tauragiškiai ir Donalda. Paskutinieji liko druskininkiečiai su Anatolijumi.

Kitą savaitgalį "Chorų karus" paliks pirmasis kolektyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (660)