Debiutinėje serijoje pasirodys net ir legendinis „svieto lygintojas” Vytautas Tomkus.

„Seriale dirba puikūs aktoriai, ir jie matomi ne tik pagrindiniuose vaidmenyse. Epizodinius vaidmenis „Kriminalistuose” taip pat kuria talentingi, visiems gerai pažįstami aktoriai”, - sako A.Šlepikas.

Pirmose serijose jau nusifilmavo Adrija Čepaitė, Tomas Kliukas, Viktoras Valašinas, Daiva Rudokaitė, Eglė Driukaitė ir kiti. Ekranų žvaigždės „Kriminalistuose“ pasirodo netikėtai, jos sutinkamos ligoninės palatose, kapinėse, naktiniuose klubuose, juvelyrinėse parduotuvėse. O štai legendinio Tado Blindos vaidmens atlikėjas V. Tomkus „Kriminalistuose” pasirodo sargo aikštelėje.

Ar kas nors galėtų įtarti, kad šio vyro kišenėse galima rasti ne tik cigarečių, bet ir daiktą, panašu į pistoletą? „Dabar be tokio dalykėlio negalima”, – šypteli V.Tomkaus personažas, kalbėdamasis su neeilinį įvykį tiriančiais pareigūnais. Ar jo suteikta informacija padės kriminalistams sugauti šaltakraujį žudiką?

Seriale pagrindinius vaidmenis atlieka Rimantas Bagdzevičius, Algirdas Dainavičius, Monika Bičiūnaitė, Simonas Storpirštis, Justė Zinkevičiūtė. „Kriminalistų“ premjera – jau šį sekmadienį, iškart po laidos „Plikis ir ponia” per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)