Naujienų portalui DELFI apie tai, jog projekto neberodys nuo vasario 28-osios, patvirtino LNK atstovas Gediminas Malaškevičius. Paklaustas apie priežastis, kodėl nuspręsta nebetransliuoti realybės šou „Šlovė ir turtai“, G. Malaškevičius paaiškino, jog sprendimas priimtas dėl Lietuvos radijo ir televizijos komisijos (LRTK) išaiškinimo, kad laida turi būti žymima „S“ ženklu ir rodoma po 23-os valandos.

Skandalingasis šou žiūrovams buvo pristatomas kaip kova dėl pripažinimo. „Šlovė ir turtai“, anot kūrėjų, pirmasis Lietuvos istorijoje realybės šou su „N-14“ ženklu. Čia jau pirmosiomis laidomis netrūko pikantiškų vaizdų, aistros scenų ir audringų konfliktų.

„Šlovė ir turtai“ vedėjais prodiuseriai šįsyk pasirinko Tadą Rimgailą ir Gintarę Gurevičiūtę. Kaip pati Gintarė pasakojo DELFI, dėl minėto projekto ji netgi atsisakė savo verslo, nuo sausio pabaigos visas jėgas ir laiką skyrė darbui televizijoje. „Ilgai galvojome, ką su tuo verslu daryti, o man kaip tik pasiūlė vedėjos darbą, Linas grįžo į „Žas", - DELFI yra sakiusi Gintarė.

„Transliuoti šį didelių kaštų reikalaujantį realybės šou vėlų vakarą būtų nerentabilu, nes po 23 valandos žiūrovų prie TV ekranų sumažėja kelis kartus, be to, LNK televizijos tinklelis po vakaro žinių turi susiklosčiusias ilgalaikes tradicijas: tuo metu rodomi filmai ir serialai, turintys nuolatinį gerbėjų ratą“, - sako LNK programos direktorius Aivaras Prancūzevičius.

Paskutinė realybės šou „Šlovė ir turtai“ laida eteryje pasirodys vasario 27 dieną, tai bus tiesioginė transliacija, kurioje dalyviai atsisveikins su žiūrovais.

„Gerbiame LRTK poziciją ir tikimės, kad tokie pat standartai bus taikomi ir kitiems rinkos subjektams“, - pabrėžia LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė.

Kadangi realybės šou „Šlovė ir turtai“ laimėtojo nebuvo galimybės išrinkti, projekto prizinis fondas skiriamas labdarai – labdaros ir paramos fondui „Maisto bankas“, kuris yra nuolatinis LNK partneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (806)