Tačiau vienas iš finalo dalyvių, deja, negalės tinkamai pasiruošti dėl netikėto peršalimo ir kol kas net nėra aišku, ar pasveiks iki didžiojo finalo.

„Labai gaila, kad nepavyks tinkamai pasiruošti finalui, nes jau antradienis o aš dėl gerklės skausmo net negaliu pagalvoti apie repeticijas“, - sakė sunkiai prakalbantis Viktoras Malinauskas.

„Viskas turi savo pradžią ir pabaigą“, - sakė jis, ir užsiminė, kad nenustebo patekęs į šio projekto finalą. „To tikėjausi, nors komentarai mano atžvilgiu ir nebuvo draugiški,bet manau, kad pagarbos ir tolerancijos vyresniajai atlikėjų kartai jaunimėlis turėtų pasimokyti būtent iš mūsų, “ - sakė vienas garsiausių Lietuvos estrados dainininkų V.Malinauskas.

V.Malinauskas prisipažino, kad sunkiausia „Muzikinėje kaukėje“ jam buvo suvaidinti Gytį Paškevičių bei Stingą. O smagiausias vaidmuo tekęs V.Malinauskui – džiazo lengenda Ella Fitzgerald.

„Manęs nesugebėjo atpažinti net ir daugelis draugų...“ , - sakė atlikėjas.

Spauda jau rašė, jog iš projekto net neįspėjęs jo kūrėjų pabėgo Ramūnas Rudokas. Jo finale nebepamatysime, nors aktorius ir buvo laikomas vienu iš favoritų.

Finale pasirodys keturi dainininkai – Irena Starošaitė, Liepa Mondeikaitė, Viktoras Malinauskas ir Ruslanas Kirilkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)