Praėjusią savaitę prasčiausiai įvertinti Jonas Jonušas ir „Pop Ladies“ atsidūrė ant iškritimo iš projekto ribos, tačiau šiems dalyviams nebuvo lemta atsisveikinti su šou.


Inga Norkutė „Žvaigždžių duetuose“ atsisveikino su partneriu

„Tau reikia jaunesnio!“, - ne kartą scenos gyvsidabriui Ingai Norkutei kartodavo scenos veteranas, nusipelnęs dainininkas Adolfas Jarulis, su kuriuo aktorė dalyvavo populiariajame LNK muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai“. Kelionės iš Šiaulių į Vilnių, aštuonios valandos filmavimų, repeticijos nuvargino garbaus amžiaus dainininką – Ingai buvo ieškomas naujas partneris.

„Tik neparašykit, kad nuvariau Adolfą nuo kojų, - juokiasi kaip visada energija trykštanti Inga. – Mes išsiskyrėme draugiškai ir aš pirmąją dainą „duetuose“ su nauju partneriu skirsiu jam. Tikiuosi, kad Adolfas mūsų porą palaikys ir už mus balsuos“.

„Televizijos specifika tokia, kad čia reikia daug ekspromto, daug energijos, nėra laiko pusmečio repeticijoms. Čia reikia labai energingo žmogaus“, - sakė moteris, neseniai ištekėjusi už vienuolika metų jaunesnio kolegos aktoriaus Aurimo.

Nors „Žvaigždžių duetuose“ Ingai dalyvauti patinka, ji sako, kad tikrasis laimės jausmas ateis tada, kai jos pasirodymas ant scenos suvirpins žiūrovams širdis.

„Manau, kad nauji pasirodymai su nauju partneriu bus visai kitokie. Laukite tęsinio“, - kvatojasi Inga Norkutė, šį šeštadienį su Adolfu Jaruliu LNK „Žvaigždžių duetuose“ dainavusi atsisveikinimo dainą.

„Žvaigždžių duetuose“ – Stanislovo Buškevičiaus dukra

„Mes labai panašūs su tėčiu, - sako dainininkė, pradedanti aktorė Agnė Buškevičiūtė, politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra. – Jei jau turim tikslą – einam iki galo ir nesimėtom. Aš nuo mažens noriu dainuoti, vaidinti ir tikiu, kad „Žvaigždžių duetai“ bus geras atspirties taškas būti pastebėtai“.

Nors garsaus politiko dukrai Agnei – tik 19 metų, ji jau baigė klasikinį dainavimą konservatorijoje, suvadino seriale „Vyno kelias“ ir pustrečių metų dainavo su metalo grupe. Dabar jos laukia patirtis su garsiausiais scenos profesionalais populiariausiame LNK muzikiniame projekte.

Agnės tėtis garsėja prieš seksualines mažumas nukreiptais pasisakymais, kažin, ar jis sutiktų, jei dukrai į partnerius „Žvaigždžių duetuose“ būtų pasiūlytas Ruslanas Kirilkinas?

„Tėtis, manau, būtų prieš. Bet aš dainuočiau, man nesvarbu, kokia žmogaus orientacija, svarbu, kad jis jos neafišuotų. Aš – prieš gėjų eitynes, bet, kita vertus, turiu homoseksualų draugą“, - aiškina Agnė.

Šiemet Agnė planuoja stoti į Muzikos ir teatro akademiją. Į dainavimą ar į aktorinį – dar neapsisprendė. Galbūt tai jai padaryti padės dalyvavimas LNK „Žvaigždžių duetuose“?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)