Nors garsaus politiko dukrai Agnei – tik 19 metų, ji jau baigė klasikinį dainavimą konservatorijoje, suvadino seriale „Vyno kelias“ ir pustrečių metų dainavo su metalo grupe. Dabar jos laukia patirtis su garsiausiais scenos profesionalais populiariausiame LNK muzikiniame projekte.

Ar Agnė palaiko neretai iššaukiančiais pasisakymais pagarsėjusį savo tėtį, partijos „Jaunoji Lietuva“ pirmininką Stanislovą Buškevičių? „Aš už pilietiškumą, tautiškumą, lietuviškumą, bet nelabai kišuosi į jo darbą“, - sako Agnė.

Agnės tėtis garsėja prieš seksualines mažumas nukreiptais pasisakymais, kažin, ar jis sutiktų, jei dukrai į partnerius „Žvaigždžių duetuose“ būtų pasiūlytas Ruslanas Kirilkinas?

„Tėtis, manau, būtų prieš. Bet aš dainuočiau, man nesvarbu, kokia žmogaus orientacija, svarbu, kad jis jos neafišuotų. Aš – prieš gėjų eitynes, bet, kita vertus, turiu homoseksualų draugą“, - aiškina Agnė.

Šiemet Agnė planuoja stoti į Muzikos ir teatro akademiją. Į dainavimą ar į aktorinį – dar neapsisprendė. Galbūt tai jai padaryti padės dalyvavimas LNK „Žvaigždžių duetuose“?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)