Padėti Lietuvos atstovui pasirengti gegužę vyksiančiam konkursui galima jau dabar skambinant trumpaisiais telefonais 1406 (skambučio kaina 5 Lt) ir 1407 (skambučio kaina 10 Lt).

Aukoti bus galima ir viso koncerto metu. „Jei norite už šią sumą pamaitinti alkstantį vaiką ar padėti vienišam senukui – nepretenduojam į jūsų pinigus, tačiau gal pasvarstysite, jei planuojate dešimt litų šį vakarą skirti dviem bokalams alaus – gal geriau tegu jie atitenka Andriui, kad geriau pasirengtų pasirodymui Švedijoje“, – kviečia Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas, LRT televizijos vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas.

Su Andriumi scenoje gyvai dainuos visas būrys žinomų atlikėjų, iš kurių du – jau stovėję didžiosios „Eurovizijos“ scenoje – pernai Azerbaidžane tai daręs Donatas Montvydas ir 2009-aisiais Maskvoje pasirodęs Sasha Song. Paramos koncerte išvysime ir Andriaus tėvą, pasirodysiantį su kaimo kapela iš Jurbarko.

Ši kapela, beje, praėjusį penktadienį pasirodė LRT televizijos laidoje „Duokim garo“ Epizodą iš kapelos pasirodymo galima matyti video. Andriaus tėtis – centre su raudona liemene.

Palaikyti Andrių Pojavį scenoje kvies ir Monika Linkytė, grupė Gerai gerai & Miss Sheep. Gros LRT grupė, vadovaujama Dainiaus Pulausko. Koncertą ves Andrius Rožickas.

Pernai vykusiame Donato Montvydo palaikymo koncerte surinkta apie 60 tūkstančių litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)