Ant iškritimo ribos šį sekmadienį balansavo dvi S. Prūsaičio grupės - RSP ir "4 Roses".

Komisija abiems dalyviams skyrė vienodai balų, todėl lemiamas balsas buvo atiduotas žiūrovams. "X Faktorius" sekmadienį atsisveikino su keturiomis žavingomis rožėmis.

"4 Roses"
Pirmosios ant scenos pasirodė "4 Roses", atlikusios naujai aranžuotą Džordanos Butkutės dainą "Man patinka". V. Šapranauskas apgailestavo, kad keturios rožės vienos Džordanos neperspjovė. Nors galėjo. R. Ščiogolevaitei patiko idėja scenoje įkūnyti keturias skirtingų charakterių moteris. „Taip jūs atsiskleidėte pačios ir nuo savo įprastinio stiliau snutolote šviesmečiu“, - neabejojo „X faktoriaus“ komisijos narė.„4 Roses” antro pasirodymo metu atliko Marilyn Mansono „Sweet Dreams“.
Giedrė Vokietytė
Giedrė atliko „Sel“ dainą „Aš žiūriu į tave, pasauli“. Po jos pasirodymo Šapras neištvėrė: „Kai Marijus manęs paklausė, už ką aš sirgsiu, man buvo nusispjauti. O dabar aš supratau, kad tu esi mano favoritė.“ S. Prūsaitis džiaugėsi, kad Giedrė sugeba įsijausti į bet kokį jai parinktą kūrinį. Nesvarbu, ar tai būtų Robie Williamso, ar Egidijaus Dragūno daina. Antrajam pasirodymui Giedrė pasirinko Rihannos „Diamonds“.
Aleksandra Metalnikova
Aleksandra pasirinko Madonnos kūrinį „Like a Prayer“. Merginai talkino visas choras. „Kai pradėjai dainuoti, pagalvojau, kad tai – mūsų nauja Madonna. Reikėtų jai nusiųsti tavo nuotrauką ir parašyti, kad ji tegu eina į pensiją“, - gyrė S. Urbonavičius-Samas. V. Šapranauskas jam antrino: „Tu, kaip aktorė, turėjai padaryti šiek tiek daugiau. Tačiau tu iš tiesų darai labai didelį progresą.“ R. Ščiogolevaitė savo auklėtinei taip pat negailėjo gražių žodžių sakydama, kad žiūrėdama į ją scenoje ji pamiršo, jog Aleksandra yra aktorė. „Vadinasi, tu gali įsikūnyti į bet kokį vaidmenį“, - neabejojo ji. Antrajame pasirodyme Aleksandra įsikūnijo į Celine Dion atlikusi jos kūrinį "My Heart Will Go on".
"RSP"
RSP antrą kartą projekte uždainavo lietuviškai užrepavę pagal „G&G Sindikato“ dainą „Muzika, kuri saugo“. „Nors „sindikatas“ nėra ta grupė, kurios plokštelės guli šali amano lovos miegamajame, bet jie savo darbą tikrai atlieka puikiai. Jūs atlikdami jų kūrinį nepaėmėte publikos, kaip paprastai. Soriukas“, - tikino V. Šapranauskas. R. Ščiogolevaitė šiek tiek pasigedo geros nuotaikos šarmo. Antrajam raudnui grupė pasirinko Mariah Carey "I Know What You Want".
Ugnė Valinčiūtė
Ugnė šį sekmadienį pasirinko „Nerijos“ ansamblio dainą „Ar išsaugosi mano meilę“. V. Šapranauskas, tardamas „X Faktoriaus“ dalyvei keletą patarimų, kaip nesužvaigždėti ir nebūti pasikėlusiai, užsiminė, kad jis nei kiek nenustebtų, jei ji šįvakar atsidurtų prie iškritimo ribos. Antrai dainai Ugnė pasirinko Adelės dainą "Crazy For you".

Kviestinis šios laidos svečias buvo geriausiu 2012-ųjų dainininku pripažintas, keturias statulėles susišlavęs, dainininkas Donatas Montvydas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (802)