vakar pirmą kartą naujajame projekto sezone dalyvių pasirodymus lydėjo žiūrovų balai ir komisijos vertinimai, sulaukę kaip reta emocionalių reakcijų. LNK projekto „Radži ieško žmonos” dalyvė Elena ir Onsa nustebino originalia legendinės grupės ABBA dainos „Mama mia” interpretacija. Tačiau komisija nustebo ne itin maloniai. Žemi balai ir griežta kritika išprovokavo Elenos ašaras ir atsiprašymus dėl prastai atlikto kūrinio. „Mes nebuvom verti nei tų penkių, nei šešių, kuriuos mums parašė”, - kūkčiodama kalbėjo Elena. Vėliau mergina socialiniame tinklapyje Facebook viešai atsiprašė ir gerbėjų. Tačiau vakaro pabaigoje paaiškėjo, kad žiūrovų vertinimai šiam duetui buvo palankūs, tad susumavus jų ir komisijos balus, pora atsidūrė penktojoje vietoje.

Šokėjas Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė prisipažino, jog prieš pasirodymą kasdien, kartais net po keliskart per dieną varstė repeticijų salės duris. Tačiau komisija itin aukštų vertinimų pagailėjo: „Labai pritrūko jausmo, dueto nebuvo. Šis pasirodymas tikrai nebuvo geresnis už tą, kurį mačiau praeitą savaitę”, - kritikos negailėjo Laima Lapkauskaitė. Tadas prisipažino, jog kol kas suvaldyti jaudulį itin sunku ir tai neretai sąlygoja nesklandumus scenoje.

Komisijos simpatijas pelnė verslininko Eugenijaus Andruilio ir folkloro grupės „Kitava” vokalistės Rasos Stoškuvienės duetas. Donatas Katkus Eugenijui pasiūlė mesti verslą ir eiti dainuoti: „Verslui reikia pinigų, o dainavimui nereikia”. Tuo tarpu Kristina Kazlauskaitė scenoje pasigedo jausmo. Teisindamasis vedusio vyro padėtimi, Eugenijus kalbėjo trumpai ir aiškiai : „Meilės scenų scenoje nebus”.

Į sceną žengė ir projekto naujokai – LNK projekto “Lietuvos balsas” nugalėtoja Julija Jegorova ir ugniagesių gelbėtojų mokyklos viršininkas Valdas Krulikauskas. „Iš pradžių atrodė, kad Valdui širdis arba sustos, arba iššoks. Bet vis dėlto jis padarė viską, ką reikėjo”, - naujokų pasirodymu džiaugėsi Kristina Kazlauskaitė, įvertinusi juos aukščiausiu balu. Pirmą kartą nedrąsiai į sceną žengęs Valdas prisipažino: „Gaisre turbūt paprasčiau nei čia”. Susumavus komisijos ir žiūrovų balus, pora atsidūrė ketvirtojoje vietoje.

Jau antrąkart abejingų nepaliko šeimyninis duetas – reperių įvaizdžiu nustebinusios Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė. Atlikusios kultinę dainą „Killing me softly” jos tapo absoliučiomis simpatijų ir antipatijų vakaro lyderėmis.

„Tai yra idealiai atlikta daina. Atrodo, kad scenoje buvo viena siela”, - vos atgaudama kvapą pasirodymą komentavo Kristina Kazlauskaitė. Merūnas liko apstulbintas dueto sceniniu įvaizdžiu: „Puikus pasirodymas, viskas puiku, bet kad pamatysiu Rositą su kedais... Šito tai tikrai nesitikėjau”.

Projekto gražuolių Sandros ir Saulenės Chlevickaičių atlikta „Meilės simfonija” komisijos nesužavėjo. Laima Lapkauskaitė porai skyrė penkis balus. Kristinai Kazlauskaitei užkliuvo „tuščias” merginų grožis: „Gražios tai gražios, bet dar reikia ir scenoje kažką parodyti”, - be užuolankų kalbėjo Kristina Kazlauskaitė.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmoje vietoje atsidūrė šeimyninis projekto duetas Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė. Paskutinėje – kompanijos Apple atstovas Lietuvoje Jonas Jonušas ir „Pop Ladies“. Kitą savaitę bus sumuojami dviejų laidų komisijos ir žiūrovai balai. Mažiausiai balų pelniusiai porai teks atsisveikinti su grandiozinio LNK projekto scena.

Dalyvių vokalinius bei aktorini vertino maestro Donatas Katkus, aktorė Kristina Kazlauskaitė, operos solistas Merūnas Vitulskis bei prodiuserė Laima Lapkauskaitė.

Nuotraukų galerijoje - "Žvaigždžių duetų" filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (348)