Laidos pabaigoje paaiškėjo, kad kausis du lyderiai - tik sveikstanti Ugnė ir Martynas. Teisėjų sprendimu šou paliko Martynas. Lemiamas balsas atiteko R. Ščiogolevaitei, tačiau ji rezultato neišlygino ir palaikė Ugnę. Šou dėl piniginio prizo, kontrakto ir šlovės liko kautis penki dalyviai.

Kiekvienas dalyvis šį kartą atliko po dvi dainas. Viena jų - televizijos žiūrovų pasiūlyta.

Pirmasis į sceną žengęs Martynas ir šįkart nesipurtė saldaus įvaizdžio ir pasirodė su šokėjų grupe. Pirmoji daina Martynui neatnešė sėkmės, barti jis gavo ir nuo Rūtos Ščiogolevaitės, ir nuo Sauliaus Prūsaičio. M. Kavaliausko judesiai nudžiugino tik Samą.
Martynas Kavaliauskas
Antrasis - romantiškesnis kūrinys ispaniškai - pasak R. Ščiogolevaitės puikiai išryškino puikų Martyno vokalą. S. Prūsaitis papildė Rūtą sakydamas, kad Martynui neverta vaidinti Justino Timberlake'o.
Martynas Kavaliauskas
Savo išbandymų porciją gavo ir plaučių uždegimą išsigydžiusi Ugnė Valinčiūtė. Jai šįkart patikėta atlikti romantišką lietuvišką dainą „Tu patikėki meile“. Ugne patikėjo teisėjai, šįkart pasveikinę ją gražiausiais komplimentais.
Ugnė Valinčiūtė
Antrajam pasirodymui TV žiūrovai Ugnei parinko „Sex on Fire". Dar įspūdingiau už dainavimą atrodė Ugnės apranga - didžiulis pūstas sijonas ir išskirtinis akių makiažas.
Ugnė Valinčiūtė
S. Prūsaičio auklėtinės „4 Roses“ ėmėsi nelengvos užduoties ir atliko Beyonce kūrinį „If I were a boy". Tačiau kur kas įspūdingesni už dainą buvo merginų scenoniai kostiumai, paverčiantys rožes ksenomis. „4 Roses“ pastangas įvertino ir R. Ščiogolevaitė, nedaugiažodžiavusi ir pagyrusi dainininkes žodžiais: „Buvo žiauriai gerai.“
"4 Roses"
Antrą kartą į sceną merginų grupė žengė persirengusios kaubojėmis, Šis pasirodymas didžiulį įspūdį paliko R. Ščiogolevaitei. Ji pastebėjo, kad rožės žengė į kitą lygį.
"4 Roses"
Vienintelė šou likusi R. Ščiogolevaitės kuruojama atlikėja Aleksandra praėjusį kartą vos per plauką nepaliko „X Faktoriaus“. Šįkart mergina rinkosi puikiai žinomą ir labai mėgstamą Sinéad O'Connor kūrinį „Nothing Compares 2U“ ir pasistengė įrodyti, kad nėra vienos išraiškos dainininkė. S. Prūsaitis ir Samas įvertino tai, tik pasak S. Prūsaičio buvo kiek persistengta. Besiklausant teisėjų komentarų, Aleksandros akyse žybtelėjo ašaros.
Aleksandra Metalnikova
Antrą kartą Aleksandra taip pat buvo dramatiška ir antrą kartą susirinko teisėjų pagyrimus.
Aleksandra Metalnikova
Giedrė po pasirodymo gavo auksinį Vytauto Šapranausko patarimą „niekada nedainuoti kaip Samas ir ateitis bus aprūpinta". R. Ščiogolevaitė šįkart daugiau dėmesio skyrė Giedrės grožiui, S. Prūsaičiui pasirodė, kad jos mokytojas Samas į pasirodymus deda daugiau pastangų, nei pati atlikėja. Pasak Samo, pasirodymas nebuvo šimtaprocentinis, tačiau tikrai ne toks blogas, kaip tai pateikė S. Prūsaitis.
Giedrė Vokietytė
Giedrei Vokietytei žiūrovai išrinko Robbie Williams dainą „Feel". Teisėjų nuomone, toks kūrinys Giedrei tiko kur kas geriau, nei pankiški ritmai.
Giedrė Vokietytė
„RSP“ septintajam finalui pasirinko havajietišką stiliuką. Skambant „On the floor“ ritmams, merginos, kaip pridera vilkint tokius kostiumus, daug šoko. V. Šapranauską grupės pasirodymas prajuokino. R. Ščiogolevaitei „RSP“ - metų atradimas.
"RSP"
Antrąjį kartą „RSP“ scenoje parodė, kaip reikia linksmintis. Samą nudžiugino, kad uždainavo ir grupės vyrukas Dominykas - iki šiol jis tik repuodavo. Ingrida pelnė Rūtos komplimenta. Teisėja įsitikinusi, kad Ingridą subrandino tas laikas, kol Viktorija negalėjo dainuoti projekte ir Ingrida turėjo laikyti du iš trijų kampų.
"RSP"


Kol TV žiūrovai balsavo už savo favoritus, scenoje pasirodė Lietuvoje pastaruoju metu retokai koncertuojantis Vaidas Baumila.

V. Šapranausko pastaba laidos pradžioje Martynui, kad gal nereikėjo visai Lietuvai pristatinėti šviesiaplaukės širdies draugės, įgavo prasmę. TV žiūrovų sprendimu, dėl išlikimo susikovė Ugnė ir iki šiol merginų numylėtinio statusu besidžiaugęs Martynas. Ugnė, užkimusiu balsu prašiusi žiūrovų balsuoti už ją, nes nežino, ar atliktų trečią dainą, išlikimo kovai pasirinko dar vieną lietuvišką dainą - „Raudoni vakarai". Merginų numylėtinis, vienas lyderių Martynas pasirinko ispanišką dainą, kurią jau atliko šį sekmadienį.

Samas palaikė savo auklėtinę, Rūta - Ugnę, S. Prūsaitis - Ugnę, o V. Šapranauskas - Martyną.

Praėjusią savaitę iš projekto iškrito Saulius Šivickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1246)