Ištaigingame Taujėmų dvare apsigyvenusios nuotakos darė viską, kad tik užkariautų savo svajonių princo širdį. Braidžiojo pusplikės po sniegą, darėsi tatuiruotes, šoko su parašiutu, pykosi, taikėsi ir darė šimtus beprotiškiausių dalykų.

Per visą realybės šou dėl Radži kovojo devyniolika panelių. Šeštadienį finale susikovė trys merginos – 26 metų sporto psichologė ir choreografijos mokytoja Ilona Janulevičiūtė, 22 metų Daiva Pudžemytė iš Šilalės rajono, prisistatanti go go šokėja ir 22 metų kaunietė medikė Vilma Gecevičiūtė.

Tiesa, televizijos eteryje intensyviai žmonos ieškojęs dainininkas Radži viename interviu prisipažino, kad iškart po šio projekto nė su viena jo dalyvių neketina eiti prie altoriaus. „Gal kada nors, gal padraugavus, gal kai labiau subręsiu“, - sakė žvaigždė.

Laidoje buvo parodyti reportažai, kuriuose parodyti ne tik gražūs, bet ir pikti dalyvių veidai. Dvare per šiuos mėnesius tarp merginų įvyko ne vienas konfliktas. Nebuvo išvengta ašarų ir netgi muštynių.

Tiesioginio eterio metu nebuvo išvengta staigmenų - naujo, dar šį mėnesį startuosiančio realybės šou vedėjai Gintarė Gurevičiūtė ir Tadas Rimgaila vienai iš trijų finalisčių - Daivai pasiūlė prisijungti prie naujojo šou, jei ji šiuo metu atsisakys galimybės kovoti dėl Radži širdies. Daiva paprašė reklaminės pertraukėlės.

"Labai sunku buvo apsispręsti. Aš Radži mylėjau ir mylėsiu, bet, atleiskite, pereisiu į kitą projektą. Jei mane mylėsi, tu tikrai rasi būdų, kaip mane susirasi", - netikėtą sprendimą pranešė projekto favorite laikyta Daiva.

"Daiva yra žmogus, su kuriuo linksma kompanijoje, yra apie ką pabendrauti. Bet ji nebuvo mano favoritė. Gyventi su ja man nebūtų lengva", - prisipažino Radži.

Be atrankų į naują realybės šou "Šlovė ir turtai" pasiūlymo sulaukė bei kitos "Radži ieško žmonos" dalyvės: Nijolė, Alma ir Monika.

Tai toli gražu nebuvo vienintelė vakaro intriga. Prieš paskelbdama, už ką – Iloną ar Vilmą – labiau balsavo žiūrovai, laidos vedėja Natalija Bunkė paklausė, kuriai iš panelių Radži skirs savo 1000 taškų. Radži pasirinko Iloną ir pripažino, kad šiai merginai jaunikis simpatizuoja nuo pat realybės šou pradžios. Daugiau kaip dviejų tūkstančių balsų persvara realybės šou „Radži ieško žmonos“ nugalėtoja tapo Ilona.

„Esu be galo laiminga. Net negaliu patikėti. Taip ilgai ir sunkiai kovojau, atidaviau visas jėgas ir mano svajonė išsipildė“, - po įtempto finalo kalbėjo Ilona.

Mergina prisipažino: šio šou laimėjimas jai – didžiausias gyvenimo pasiekimas. Nieko nuostabaus – juk meilė yra pats didžiausias turtas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (854)