Viena naujausių PBK premjerų - detektyvinis serialas „Froido metodas“ su puikiais aktoriais Ivanu Ochlabystinu, Natalija Abdulova, Arturu Vacha, Aleksėjumi Grišinu ir kitais.

Prokuratūros tyrimų skyriuje pradeda dirbti specialusis konsultantas – psichologas ir profesionalus pokerio lošėjas Romanas Freidinas. Jaunystėje Romanas apvažiavo visą Rusiją ir Europą, bendravo su įvairiausių profesijų atstovais. Tirdamas nusikaltimus jis remiasi intuicija, taiko mokslinių tyrimų metodus, kuria biokinetinius įvykių paveikslus, psichografinius įtariamųjų portretus ir sugeba prognozuoti nusikaltėlių veiksmus. Mėgstamiausias Romano metodas, pasiskolintas iš garsiojo Froido – tiesioginė įtariamųjų provokacija. Tačiau šį metodą psichologas nevengia nukreipti ir prieš savo kolegas...

„Matote, dėl vaidmens mano plaukus nudažė tamsia spalva, todėl rytais pažiūrėjęs į veidrodį kaskart išsigąstu. Mieliau namie vaikštau su kepuraite, kad negąsdinčiau savo vaikų. Beje, mano herojus domisi pokeriu, nors šiame seriale prie kortų stalo jo neišvysite. Na, o tyrėjo darbas jam įdomus tuo, kad reikalauja loginio mąstymo, o ši savybė rekalinga ir žaidžiant pokerį. Tirdamas bylas jis provokuoja nusikaltėlius, tačiau tos provokacijos nėra agresyvios, greičiau tai tik gerai apgalvotas loginis žaidimas. Aš taip negalėčiau. Be to, nesu azartiškas, nemėgstu kazino, net laimėjimai man neteikia džiaugsmo“, – pasakoja pagrindinio vaidmens atlikėjas Ivanas Ochlobystinas. PBK premjera – Michailo Vainbergo daugiaserijinis detektyvas „Froido metodas“ - jau antradienį 20:50.

Antroji PBK naujiena – daugiaserijinė drama „Tu ne vienas“. Tai pasakojimas apie teisininkų, dirbančių pagal iškvietimą, kasdienybę. Trys bendradarbiai – juristas Vladimiras, buvęs įgaliotinis Maksimas ir prestižinės teisės mokyklos absolventė Natalija, naudodamiesi savo žiniomis, pažintimis ir kontaktais, skuba į pagalbą, vos sulaukę skambučio. Specialistai dirba kaip greitoji pagalba – gelbėja savo klientus nuo agresyvių skolų išieškotojų, pataria, kaip pelningai išsiskirti ar išvengti alimentų mokėjimo... Daugiaserijinė drama „Tu ne vienas“ – nuo trečiadienio iki penktadienio 14:55.

Dar viena dovana, skirta detektyvų gerbėjams – „Paryžiaus antikvaras“. Unikaliame kosmoso projekte „Hermes“ įsiplieskia tarptautinė intriga, kuri prasideda Paryžiaus antikvaro Anri Lorano salone. Apžiūrinėdamas vieną iš paveikslų, jo rėmuose antikvaras suranda paslėptą diską, kuriame – kosmoso projekto aprašymas. Netrukus Anri dingsta, o į jo paieškas leidžiasi senas jo draugas ir rusų žvalgybininkas Aleksejus Solovjovas. Ar pavyks jam surasti bičiulį ir išpainioti sudėtingą slaptųjų tarnybų aferą? Detektyvas „Paryžiaus antikvaras“ - trečiadieniais ir ketvirtadieniais 23:50 per PBK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)