Scenoje rungiasi Rūtos Ščiogolevaitės ugdomi Aleksandra Metalnikova ir Saulius Šivickas, Sauliaus Prūsaičio ruošiamos muzikinės grupės „Roxy 5“, „4 Roses“ ir „RSP“, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokomos Ugnė Valinčiūtė ir Giedrė Vokietytė bei Vytauto Šapranausko auklėtiniai Martynas Kavaliauskas ir Nojus Bartaška. Praėjusį kartą „X Faktorių“ paliko Petras Daunys.

Tiesioginės transliacijos akimirkos:

DELFI kviečia stebėti tiesioginę transliaciją kartu ir prognozuoti, kas šiandien paliks projektą?


Pirmosios scenoje pasirodė „Roxy Five". Priešingai, nei praėjusį sekmadienį, jos rinkosi berniukišką-paauglišką įvaizdį. Pasak Samo, šįkart „One direction" dainą pasirinkusios merginos neprašovė ir pagaliau atrodė moderniai.
ROXY 5
Antroji pasirodžiusi Aleksandra atliko kūrinį „Wonderful life". Pasak teisėjo S. Prūsaičio, iki šiol tai - geriausias Aleksandros pasidorymas „X Faktoriuje".
Aleksandra Metalnikova
N. Bartaška šįkart žengė drąsų žingsnį ir atliko savo kūrybos dainą. Deja, net trys teisėjai prisipažino, kad ta daina jiems nuobodi. Akivaizdžiai nusivylusį Nojų gelbėjo tik jo mentoriaus V. Šapranausko pagyros.
Nojus Bartaška
Šios savaitės intriga laikyta Ugnė, galima sakyti, tiesioginiame eteryje sprogdino seksualumo bomą. Pirmajam savo pasirodymui šiemet ji pasirinko daug pasakantį kūrinį „Sexy and I know it".
Ugnė Valinčiūtė
„RSP" šįvakar žengė dviese - paskutinę akimirką jų trečioji narė ryžosi operacijai. Nors teisėjai gyrė duetu tapusią grupę, šie vis tiek po komentarų atrodė it žemę pardavę.
RSP
Saulius pasirodymui pasirinko Bryan Ferry dainą, kurią atlikus dalyvio bendravardis teisėjas pareiškė, kad jam visai negėda dabar būti Saulium. O tai - visai neblogas Samo įvertinimas.
Saulius Šivickas
Saldžiabalsis Martynas įsijautė į „U2" repertuarą, bet gavo daug daug pylos nuo teisėjų dėl to, kad jau kelintą kartą pasirodo vienodai. Jo globėjas V. Šapranauskas išdavė, kad dalyvis serga ir į sceną lipo su aukšta temperatūra.
Martynas Kavaliauskas
Giedrė šį kartą iš ekranų bandė išspinduliuoti truputėlį romantikos ir sudainavo „Power of love". Samas jai už tai kelis kartus padėkojo, o Rūta prisipažino iš principo nekritikuosianti stiprų balsą turinčios Giedrės.
Giedrė Vokietytė
„4 roses" rinkosi Katy Perry repertuarą sulaukė nekokios V. Šapranausko reakcijos. Pasak aktoriaus, merginos buvo „keturios Genutės" ir „pavalkiotos po ražieną", o Rūtos nuomone, numeris nepilnai išdirbtas, bet idėja - tobula.
4 Roses

Po žiūrovų balsavimo paaiškėjo, kad dėl išlikimo susikovė „4 roses" ir Nojus. V. Šapranauskas palaikė Nojų. S. Prūsaitis - „4 roses". R. Ščiogolevaitė - „4 roses". Lemtingas Samo balsas nulėmė lygiąsias. Samas atsakomybę atidavė žiūrovams

Kiekvieną sekmadienį „X Faktorių“ paliks vis po vieną dalyvį. Nuo šiol tiesioginėse „X Faktoriaus“ transliacijose iš „X Faktoriaus“ kaimeliu tapusio Vilniaus priemiesčio Tarandės tarpusavyje kaunasi ne tik dalyviai, bet ir jų mentoriai – „X Faktoriaus“ teisėjai. Kiekvienas jų turi savo auklėtinių: Rūta Ščiogolevaitė ugdo vyresnius nei 25 metų amžiaus dalyvius, Saulius Prūsaitis – muzikines grupes, Samas – merginas iki 25 metų amžiaus, Vytautas Šapranauskas – jaunesnius nei 25 metų amžiaus vaikinus.

„X Faktoriaus“ laimėtojas paaiškės vasario 17 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (572)