DELFI skaitytojai turi unikalią galimybę rinkti savo favoritą. Kuris atlikėjas pasirodė geriausiai? Balsuokite už jums labiausiai patikusį „Muzikinės kaukės” dalyvį!

1. Viktoras Malinauskas – Žilvinas Žvagulis.

„Mes su Ž.Žvaguliu dažnai pažemaičiuojam, tačiau, nežinau, ar taip pat lengvai man pavyks kojeles mėtyti kaip jam. Aš abejoju, ar jis pats dabar dar taip sugebėtų judėti kaip koks plonas makaronas“, - prieš pasirodymą pokštavo V.Malinauskas.

2. Donalda Meiželytė - Ala Pugačiova

Ar atsirado ryšys tarp Donaldos ir Alos Pugačiovos? „Ji labai įspūdinga moteris. Aišku, dar nepralenkiau jos santuokų skaičiumi. Bet niekada negali žinoti kas laukia ateityje“, - prieš pasirodymą pokštavo D.Meiželytė, kurios pasirodymas bei gera nuotaika sužavėjo komisiją. Ar jus D.Meiželytė įtikino savo panašumu į A.Pugačiovą?

3. Ramūnas Rudokas – Kostas Smoriginas

„Aš su K.Smoriginu susipažinau Jaunimo teatro valgykloje. Jis yra unikalus žmogus bei puikus aktorius. “, - prieš pasirodymą sakė R.Rudokas. Komisija jo pasirodymu liko sužavėta. Ar sutinkate su komisijos nuomone, kad R.Rudokas buvo neįtikėtinai panašus į K.Smoriginą?

4. Liepa Mondeikaitė – Styvenas Tyleris

„Mes su Styvenu turime vieną bendrą bruožą - labai didelę burną“, -pokštavo L.Mondeikaitė. Po pasirodymo M.Gelažnikas negalėjo atsistebėti kaip kruopščiai ir intensyviai pasirodymams ji ruošiasi.

5. Ruslanas Kirilkinas - Egidijus Sipavičius

„Aš galvojau, kad bus paprasta tapti E.Sipavičiumi. Tačiau aš tikrai klydau. Mes nepanašūs nei išvaizda, nei balso tembru... Ši savaitė man yra tikras išbandymas“, - prieš pasirodymą labai jaudinosi R.Kirilkinas.

6. Soliaris – Mika

„Aš girdėjau, kad gyvenime atlikėjas Mika yra paprastas kaip trys kapeikos. Aš irgi esu labai paprastas. Jis geras vokalistas, puikus atlikėjas, todėl man ši užduotis labai įdomi. Jis labai ekspresyvus dainininkas, todėl lengva ruoštis tikrai nebuvo, tačiau be galo įdomu“, - prieš pasirodymą sakė Soliaris.

7. Renata Norvilė- Laima Žemaitytė

„Ji mane sužavėjo savo energija. L.Žemaitytė išėjusi į sceną tampa vieninteliu dėmesio traukos centru. Tai man didelis išbandymas temperamentu “, - prieš pasirodymą jaudinosi R.Norvilė. Tačiau komisija po pasirodymo liko sužavėta, ir negailėjo komplimentų R.Norvilei.

8. Irena Starošaitė- Aretha Franklin

„Aš labai bijau. Šios savaitės pasirodymas man yra pats didžiausias iššukis. Todėl, kad Aretha Franklin buvo išrinkta pačia geriausia kada nors gyvenusia dainininke. Kai pagalvoju, kad ji gali padainuoti visas įmanomas natas, man užima kvapą. Baisu “, - prieš pasirodymą jaudinosi I.Starošaitė. Tačiau jai išėjus į sceną, uždainavus gyvai komisijos nariai nuščiuvo. Marius Gelažnikas po pasirodymo negailėjo riebaus komentaro: „Man žinokit čia ant scenos buvo seksas.Ir jo buvo labai daug. Kartoju, ne seksualumas, o tikras seksas. Ji spinduliavo juodo žmogaus energiją“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)