Du savo pašaukimus – aktoriaus ir ugniagesio – Karolis suderins naujoje LRT televizijos laidoje „Ugnies tramdytojai“, kurioje jį išvysime kaip laidos vedėją. Laida bus rodoma trečiadieniais 22.15 val.

Ugniagesiai-gelbėtojai saugo ne tik nuo ugnies liepsnų. Jiems nebaisus ir ledinis vanduo, kai iš jo gniaužtų tenka traukti ir poledinės žūklės mėgėjus. Laidos kūrėjai pasakoja, kad vieną tokių iš vandens prireikė traukti net du kartus – antrąkart po to, kai šis prisiminė po ledu palikęs ir brangią žvejo reikmenų dėžę... Laidoje išvysime tikras ir atkurtas ekstremalias situacijas.

Kaip saugiai išeiti iš degančio namo? Kaip užgesinti virtuvėje užsiplieskusias užuolaidas ar degančią keptuvę? Kokių prietarų paiso ugniagesiai? Kodėl jie nevalgo koldūnų, kodėl po vandeniu būtina pasisveikinti su skenduoliu? Apie tai papasakos Karolis Sakalauskas ir kiti profesionalūs ugnies tramdytojai.

„Ugnies tramdytojai“ – nuo sausio 9 dienos trečiadieniais iš karto po „Teisės žinoti“, 22.15 val. per LRT televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)