Tiesioginės transliacijos akimirkos:

DELFI kviečia stebėti tiesioginę transliaciją kartu ir prognozuoti, kas šiandien paliks projektą?


Pirmoji pasirodė Aleksandra, kuri teisėjų buvo apkaltinta susikaustymu ir slaviška tarme. Šaprui užkliuvo aplinka - klydusios šokėjos. Labiausiai dainininkę gyrė R. Ščiogolevaitė. "Aš be žodžių", - sakė ji.

Po Aleksandros scenoje pasirodė Nojus Bartaška. Jam teko grupės "Coldplay" daina. "Patikrinsime, ar jo jaudulys buvo vienkartinis", - sakė Andrius Borisevičius. Praėjusį sekmadienį Nojui koją pakišo būtent jaudulys.

Trečioji scenoje pasirodė Giedrė. "Tai žmogus, nuo kurio gyventi tampa linksma", - savo auklėtinę pristatė Samas. "Tu auksinė Lietuvos gerklytė", - sakė Šapras. Giedrė dainavo Bjork dainą.

Ketvirtosios scenoje - Gintarės dainą "Be tavęs" sudainavusios "Roxy 5". S.Prūsaičio auklėjamos ir jo žmonos Agnės Kuzmickaitės papuoštos merginos nepaliko abejingų salėje. Komisija taip pat joms negailėjo pagyrų.

Kitas prie mikrofono stojo rokeris Saulius. R.Ščiogolevaitės globojamas atlikėjas sudainavo "Bon Jovi" dainą. "Vienintėlis dalykas, ko tau trūksta - užtikrintumas", - sakė Samas.

Šeštasis savo auklėtinį pristatė V.Šapranauskas. Tai - Petras Daunys. Jis atliko Česlovo Gabalio "Lopšinę". "Tau reikia ieškoti kitų išraiškos formų. Daugiau natūralumo reikia", - sakė Rūta. Jį taip pat gyrė ir V. Šapranauskas.

Septinta scenoje pasirodė Ugnė. Ji turėjo dainuoti G. Paškevičiaus dainą, tačiau galiausiai atliko Adelės daina "Skyfall". Jai salė plojo atsistojusi. "Man tai nebuvo geriausias tavo pasirodymas. Tu pradedi žaisti savo šlovės kvapu", - sakė Šapras. "Aš kategoriškai nesutinku ir negaliu atsistebėti. Tu turi tai, ko kiti mokosi metų metus", - paprieštaravo Rūta.

Po Ugnės scenoje pasirodė seksualiosios "4 Roses". "Negalėjau atsidžiaugti pasirodymu. Yra dainuojančių merginų. Ne tik šokančių ir puikiai atrodančių", - pasirodymą komentavo Samas. "Jums, kaip studentėms pritrūko vienos nakties", - sakė Šapras.

Kitas scenoje - merginų numylėtinis Martynas. Jam publika taip pat plojo atsistojusi, skandavo jo vardą. "Negaliu į tave žiūrėti kaip vertintoja. Man patinka. Žiauriai gražu žiūrėti. Absoliučiai gražus balsas", - sakė Rūta.

"Jau reikėtų naujų judesių. Jau kartojiesi. Norėčiau, kad augtum", - sakė Samas.

Dešimtieji prie mikrofono - reperiai "RSP". Grupė atliko "Black Eyed Peas" dainą "Let's Get It Started". "Eikit sau. Kaip gerai buvo. Galvojau, kada Lietuvą tokia muzika pasieks. Mes galim suvirškint šitą muziką ir net ją sugrot", - gyrė S. Urbonavičius.

TV žiūrovai lėmė, kad dėl išlikimo kovos Giedrė ir Petras. Teisėjai lėmė, jog projektą paliko Petras Daunys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)