Sausakimšoje Kauno „Žalgirio“ arenoje nufilmuotame koncerte 55-ąjį gimtadienį švenčiančiam Aleksandrui dainuos M. Vitulskis, Ž. Žvagulis, I. Starošaitė, Mia, Č. Gabalis, E. Jakštytė, D. Montvydas, choras „Božolė“. Koncertą ves Rolandas Vilkončius ir Aleksandro Ivanausko-Faros dukra Jurgita Liukaitienė.

Tai bus pirmoji ateinančių Gyvatės metų programa LNK televizijoje. Pasitikti Naujuosius LNK tradiciškai kvies su Žydruoju žiburėliu, kuris šiemet vadinasi „Įstrigę prekybos centre“. Muzikiniame trileryje nusifilmavo ryškiausios LNK ir pop scenos žvaigždės.

Prieš „Žydrąjį žiburėlį 2013. „Įstrigę prekybos centre“ paskutinę metų dieną LNK žiūrovai turės unikalią galimybę pamatyti abi kultinės naujametinės rusų komedijos „Likimo ironija“ dalis – 1975-ųjų originalą „Likimo ironija. Po pirties“ ir praėjus 32 metams sukurtą tęsinį su tomis pačiomis kino žvaigždėmis „Likimo ironija, arba laimingų Naujųjų!”

Prieš kultines rusų komedijas LNK žiūrovai pamatys visame pasaulyje mylimiausio berniuko nuotykius filme „Haris Poteris ir ugnies taurė“, o pačios paskutinės metų dienos rytą – Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir Vengrijos kūrėjų susuktą nuotykių filmą šeimai „Mėnulijos paslaptis“.

Pirmąją 2013-ųjų dieną LNK televizijoje – taip pat speciali šventinė programa, kurios vinis – naujausia, televizijoje dar nerodyta „Saulėlydžio“ sagos dalis „Užtemimas“, kuriame vaidmenis sukūrė brangiausiai šiuo metu pasaulyje apmokama aktorė Kristen Stewart ir visų moterų numylėtinis Robertas Pattinsonas. Beje, meilės trikampyje su Kristen Stewart ir Robertu Pattinsonu „Saulėlydyje“ besisukantį Taylorą Lautnerį tą pačią dieną ryte LNK žiūrovai galės išvysti filmo „Berniuko Rykliuko ir Lavos mergaitės nuotykiai“ premjeroje.

Sausio 1-ąją LNK žiūrovų dar laukia romantinė komedija „Muzika ir žodžiai“ su Hugh Grantu ir Drew Barrymore, miuziklas „Mamma Mia!“ su „Oskaro“ laureate Meryl Streep, neprilygstamoji „Kaukė“ su Jimu Carrey ir „Oskarui“ nominuotas katastrofų trileris „Poseidonas“ su Joshu Lucasu ir Kurtu Russellu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)