Kuris atlikėjas pasirodė geriausiai? Balsuokite už jums labiausiai patikusį „Muzikinės kaukės” dalyvį!

1. Donalda Meiželytė– Džordana Butkutė.

„Aš manau, kad Džordana Butkutė yra labai originali ir įspūdinga atlikėja. Todėl bandyti tapti ja nors ir vienam vakarui buvo nuostabi patirtis“, - po pasirodymo sakė D.Meiželytė. Pagyrimų jai negailėjo ir komisija.

2. Ruslanas Kirilkinas - Rosita Čivilytė

„ Labai apsidžiaugiau, nes pagalvojau, kad pagaliau išmoksiu vaikščioti ant aukštakulnių“, - prieš pasirodymą teigė projekto lyderis R.Kirilkinas, tačiau vėliau prisipažino, kad jam vaidinti savo vokalo mokytoją buvo labai baisu. Ar jam pavyko?

3. Renata Norvilė – Patricia Kaas

„Dainuoti prancūziškai mokiausi su karšta bulve burnoje. Nemoku taip gražiai tarti kaip ji“, - prieš savo pasirodymą atskleidė R.Norvilė. Atlikėja prisipažino kad be Ingridos Kazlauskaitės pagalbos jai nebūtų pavykę. Ar Renata seksualiausia projekto dalyvė?

4. Soliaris – Radži

„Radži gali turėti daug žmonų. Aš - ne. Tačiau pabandysiu bent šiam vakarui atrasti savyje jėgos ir perteikti Radžio temperamentą“, - pasakojo Soliaris, tačiau komisija jam turėjo daug priekaištų. Būti Radži ne taip lengva, kaip atrodo.

5. Liepa Mondeikaitė - Mariah Carrey

„Na ką, pagaliau išaušo ta diena kai išbandysiu savo moteriškąjį pradą. Dabar net nežinau, gal ir moterimi būti bus visai nieko? “, - sakė L.Mondeikaitė, kuriai prieš tai vykusiose laidose teko gilintis tik į vyriškąjį pradą.

6. Ramūnas Rudokas– Rolandas Janavičius

„Aš manau, kad Rolandas Janavičius buvo lietuviškasis Michaelis Jacksonas, todėl jo judesių dinamika yra tikrai įdomi. Ši užduotis nebuvo pati lengviausia, tačiau man džiugu, kad mes jo nepamirštame ir vis prisimename. Tai tik įrodo kokio didelio kalibro žvaigždė jis buvo“, - pasakojo R.Rudokas.

7. Irena Starošaitė - „4 Non Blondes“ vokalistė Linda Perry.

„Aš pasiruošusi bet kokiems pokyčiams, kad tapčiau Linda Perry. Matėte kiek stengiausi, kad į Edmundą Kučinską pavirsčiau? Tai šį kartą man buvo žymiai paprasčiau. Be to rokere būti man labai patiko“, - pasakojo moteris.

8. Viktoras Malinauskas - Joe Cocker

"Šį dainininką aš labai myliu. Jo judesiai scenoje yra pilni gyvenimo, jo asmeninės patirties. Turėjau tuos judesius išmokti, nes daina be jų prarastų pusę žavesio", - sakė Viktoras Malinauskas.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)