Į superfinalą poros šį kartą žengė ne vieni. Pavyzdžiui, klaipėdiečius Kristiną Navickaitę – Tiną ir Tadą Rimgailą link superfinalo palydėjo legendinė „Žuvėdra“. Donatas Baumila į šokių aikštelę atsivedė Katažiną, tačiau liko ištikimas savo šokių partnerei Rasai Židonytei – su Katažina Donatas tik uždainavo duetu.

O Katažiną atlydėjo jos vadovaujamas „Kaštoninis“ choras. Aušrai Štukytei sėkmės linkėjo seniai televizijoje bematytas Jeronimas Milius, kurio dainos vaizdo klipe aktorė ką tik nusifilmavo.

Lemiamajame vakare komisijoje dirbo daug profesionalų. Be TV žiūrovams jau pažįstamų komisijos narių, šįvakar teisėjavo ir daugkartiniai Lietuvos ir pasaulio čempionai Justinas Duknauskas ir Ana Melnikova – Duknauskė.

Dalyvių šokius komentavo ir reta viešnia LNK tapusi E. Daniūtė. Šįkart ji nusiteikusi itin pozityviai ir kritikos strėlių leido mažiau net už G. Drukteinį. Tačiau Merūnui baigus šokti Vienos valsą, E. Daniūtė sugrįžo prie savo šaknų ir komentuodama sakė nematanti Merūno finale. „Merūnai, tu turėtum iškristi", - griežta buvo komisijos narė ir kritikos nepagailėjo jo partnerei I. Žilienei. „Nesi tokia gera balerina, kaip pati manai", - trumpai ir kandžiai pakomentavo profesionali šokėja. Laidos pabaigoje paaiškėjo, kad E. Daniūtės žodžiai buvo lemtingi - Merūnas krito prie finišo tiesiosios.

Ingridą Kazlauskaitę su artėjančiu superfinalu sveikino Radži. Jiedu pirmąsyk uždainavo kartu – savo dueto debiutui dainininkai pasirinko kūrinį „Man nereikia vėjo“. Lemiamam numeriui Ingrida ir Ovidijus pasirinko oro burbulą ir sambą pradėjo šokti jame. Burbule sąlygos – nepavydėtinos: vėluoja garsas, spaudimas užgula ausis, o jame būti galima daugių daugiausiai dvidešimt minučių. Originalus sprendimas buvo palankiai sutiktas komisijos, o po numerio paskutinėje žiūrovų lentelės vietoje buvusi pora šoktelėjo į viršų per kelias pozicijas.

Išskirtinai daug komisijos narių komplimentų šįkart sulaukė A. Štukytė ir T. Slausgalvis. Tiesa, savo porciją pagyrų Aušra girdėjo iš užkulisių - iškart po šokio ją ištiko sveikatos problemos.

Būtent A. Štukytė ir T. Slausgalvis uždirbo daugiausiai komisijos balų - 40. V. Pauliukaitis porai skyrė dar tris.

Žiūrovai į lyderius iškėlė Katažiną ir D. Dimšą, paskutinėje vietoje - Merūnas. Sudėjus komisijos ir žiūrovų balsus pirmieji - taip pat Katažina su partneriu.

Projektą paliko Merūnas ir I. Žilienė - tai paaiškėjo sudėjus komisijos ir TV žiūrovų balsus. Vos per plauką nuo kritimo - I. Kazlauskaitė su partneriu.

„Tai – tas pats, lyg tave nuotaka paliktų prie altoriaus“, - situaciją, kai tenka palikti šou prieš pat paskutinį vakarą komentavo projekto vedėjas Andrius Butkus.

Tačiau Merūnui tai nebuvo dramatiškas atsisveikinimas. „Aš puikiai praleidau laiką, pačiupinėjau šokį, ko labiausiai bijojau, išsigydžiau šokio baimę. Ingrida, argi aš su savo klišom kojom, kupra ir nevyriška krūtine vertas superfinalo?“, - savikritikos negailėjo šou palikęs Merūnas.

Gruodžio 30-ąją ant populiariojo LNK šokių konkurso parketo dėl 40 tūkstančių litų prizo susikaus penkios poros - Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila, Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė bei Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus.

Portale DELFI galite balsuoti ir išreikšti savo nuomonę, kuri pora neturėtų ilgiau suktis ant LNK parketo.


Portale DELFI - nuotraukos iš transliacijos.

Galutinė rezultatų lentelė:
1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila
3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
4. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
5. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus
6. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)