Per Kūčias laida „Užkalnio 5. 2013 metų prognozės“ pakvies išgirsti naujausias ateinančių metų prognozes, kurių besiklausant net ciniškajam A.Užkalniui ant nugaros šiaušis plaukai.

„Stebuklinga istorija. Šou verslo vakarienė“ Kūčių naktį pakvies mus kartu su pramogų pasaulio rykliu Arūnu Valinsku į jo įpėdinio paieškas. Šventinėje muzikinėje laidoje bus daug intrigų, meilės trikampių ar net keturkampių...Tačiau galų gale žvaigždūnai, kurie nuolat vieni kitus apšneka ir vieni kitiems kaišioja pagalius į ratus, pajus Kūčių dvasią ir turės susitaikyti su savo trūkumais ir privalumais. Ar ras A.Valinskas savęs vertą įpėdinį tarp visų intrigantų? Sekti pramogų ryklio pėdomis bandys tokios žvaigždės kaip Arūnas Sakalauskas, Kristina Kazlauskaitė, Katažyna Niemycko, Deividas Zvonkus, Alfas Ivanauskas, Kristina Ivanova, Irūna Puzaraitė, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Deivis, Mia, Oksana Pikul, Ruslanas Kirilkinas, Atlanta, Viktoras Malinauskas ir kiti.

Kalėdų dienos proga žiūrovų laukia nuostabi fantastinė istorija „Daktaro Parnaso fantazariumas“, kuri nukels žiūrovus į magišką gėrio ir blogio pasaulį. Visi filmo „Tamsos riteris“ žvaigždės Heath Ledger gerbėjai sukluskite – tai yra paskutinis filmas, kuriame aktorius filmavosi. O tragiškai nutrūkus jo gyvenimui jį filme pakeitė tokio ryškumo žvaigždės kaip Jude Law, Johnny Deppas ir Collinas Farrelas.

„Dėmesio: Kalėdos“ mus pakvies į šventiškiausiai nusiteikusį Kalėdų paštą, kuriame darbas bus nuolat trikdomas nevėkšlų darbuotojų – komikų Artūro Orlausko ir Vitalijaus Cololo. Kodėl tiek daug žvaigždūnų liks be dovanų? Kaip nuo jų pykčio bandys išsisukti Lietuvos pokštininkai?

Šventinį vakarą jus prie žydrųjų ekranų kvies „Prajuokink Kalėdas“ laida, kurioje jums paruošta neįtikėtinai didelė, šventinė juoko dozė. Prieš labai griežtą, sunkiai prajuokinamą komisiją stos komikai Raimundas Bingelis, Laima Tamulytė bei Artūras Orlauskas. Lėkštės netikėtai apsisuks ir laidos metu juokdario duoną teks išbandyti pačiai komisijai – prieš žiūrovų bei teisėjais tapusių laidos svečių teismą stos jos nariai Cololo ir Violeta Mičiūlienė. Visi laidoje pralošti pinigai bus paaukoti savanoriškai gyvūnų globos organizacijai „Lesė“.

Arūnas Valinskas kviečia jus prisijungti prie šventinio „Taip.Ne“ žaidimo ir pažiūrėti kaip į pačius sudėtingiausius klausimus atsakinės žymūs Lietuvos žmonės. Kuriai porai nusišypsos fortuna? Ar Merūnui su Simona, o galbūt žaibiškiau atsakymus pateiks sužadėtiniai aktorius Marius Jampolskis bei Renata Uzielkaitė? Kuri pora lengviau išgliaudys laidos vedėjo šmaikščiojo Arūno Valinsko pateiktus klausimus: „VRS kameros“ vedėjas Dainius Martinaitis ir Tomas Augulis ar dainininkai Aistė Pilvelytė ir Romas Bubnelis? Laidoje netrūks kandžių pokštų bei pačių įdomiausių klausimų, kurie privers pasukti galvą ir televizijos žiūrovus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)