Susumavus komisijos narių ir žiūrovų rezultatus, paaiškėjo, jog iš "Kviečiu šokti" iškrito Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis. Kitos šokėjų poros pagal susumuotus rezultatus pasidalijo šias vietas:

1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila
3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
4. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
5. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus
6. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

"Ačiū", - teištarė G. Gurevičiūtė ir žaibiškai paliko studiją. Jos nesulaikė nei šou vedėjų prašymas sugrįžti prieš TV kameras. Tačiau netrukus, nuėjusi į užkulisius, G. Gurevičiūtė atsitokėjo ir grįžo atsisveikinti su už ją balsavusiais žiūrovais.

"Viskam yra pradžia ir viskam yra pabaiga. Buvome vieni iš tų porų, kurie nieko nesitikėjo. Ačiū Vytukui už kantrybę, nes mano charakteris nėra paprastas", - kalbėjo ji.

"Labai norėjau pasidžiaugti Gintare, nes ji yra beprotiška šaunuolė. Tiek, kiek ji ištvėrė ir kiek įdėjo pastangų... nežinau, ar yra kitas toks dalyvis. Tam ji buvo atsidavusi visa širdimi", - kalbėjo V. Mackonis.

Pagal žiūrovų balsavimo rezultatus laidos pabaigoje paaiškėjo šio sekmadienio favoritai - Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, mažiausiai balsų šou žiūrovai skyrė Gintarei Gurevičiūtei ir Ovidijui Andriekui. Pagal komisijos balus - pirmieji - Kristina Navickaitė ir Tadas Rimgaila, paskutinę vietą dalijosi Donatas Baumila ir Rasa Židonytė bei Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė.

Prieš artėjančių švenčių maratoną šį sekmadienį LNK projekte paskelbta švenčių tema. Kiekviena pora ją interpretavo savaip.

Štai aktorė Aušra Štukytė ant parketo šoko savo gimtadienį šokį – mat dieną prieš tiesioginę LNK transliaciją atšventė savo 34-ąjį gimtadienį.

Katažina ir Dainius Dimša rengė vestuves – būtent taip jie interpretavo švenčių temą.

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė šoko pagal vieną žinomiausių kalėdinių filmų, tik jį perdirbo savaip: „Kaip Grinčė Kalėdas vogė“.

Tina ir Tadas scenoje atšventė tango dieną, kuri visame pasaulyje pažymima gruodį, o Gintarė ir Vytautas šoko ugnies šventės šokį.

Merūnas dainavo Ievai, kad tol, kol ji šalia, kiekviena diena jam - šventė. Pora šoko pagal klasika tapusį Lucio Dalla kūrinį „Caruso“.

Sugrįžimo šokį laidoje šoko žiūrovų į šou sugrąžintas Mantas Stonkus. Kadangi jo partnerė Ala Karpenko išvykusi į Maskvą, Mantas ant parketo pasirodė su žmona Indre. Tiesa, M. Stonkus šokių aikštelėje pasirodė tik šį sekmadienį. Savo vietą "Kviečiu šokti" jis užleido anksčiau iš projekto iškritusiems Ingridai Kazlauskaitei ir Ovidijui Andriekui.

Šį sekmadienį „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijoje be kitų komisijos narių dirbo ir žmogus šventė, verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Iš viso iki superfinalo gruodžio30-ąją su LNK šokių šou atsisveikins dvi poros. Tik penkios susikaus paskutinėje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje prieš pat Naujuosius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)