Naujienų portalo DELFI skaitytojai turi unikalią galimybę rinkti savo favoritą. Kuris atlikėjas pasirodė geriausiai pirmoje laidoje? Balsuokite už jums labiausiai patikusį „Muzikinės kaukės” dalyvį!


1. Ruslanas Kirilkinas – Vitas.

Ruslanui Kirilkinui teko įkūnyti garsųjį Rusijos dainininką Vitą.
„Bijojau dainuoti gyvai. Bijojau, kad užkimsiu,” – po pasirodymo prasitarė Ruslanas, tačiau priėmė A. Sakalausko iššūkį ir dar kartą – bisui – užtraukė itin aukštas garsiausios Vito dainos natas.

2. Irena Starošaitė – Edmundas Kučinskas

Žavioji Irena Starošaitė tapo Edmundu Kučinsku. Pasiruošimas šiam pasirodymui truko itin ilgai: Ireną ilgai grimavo, o kai dainininkė įžengė į sceną niekas negalėjo jos atpažinti, net jos nosies form buvo visai kita – kaip E. Kučinsko. „Ugnis, mirtis ir ledas,” – taip Irenos-Edmundo pasirodymą pakomentavo komisijos narys Arūnas Valinskas.

3. Viktoras Malinauskas – Ray Charles

Lietuviškos estrados legenda Viktoras Malinauskas įkūnijo JAV bliuzo legendą Ray Charlesą. Pasibaigus pasirodymui visa komisija prieš atlikėją ir jo talentą nulenkė galvas.

4. Liepa – Laimutis Purvinis

Niekas nesitikėjo, kad graži ir trapi mergina taip tikroviškai suvaidins... Laimutį Purvinį ir taip meistriškai atliks jo legendinę dainą apie tėviškės vingį. Publika Liepai skandvo „Bravo”, o A. Valinskas pakomentavo: „Liepa, nekritote veidu į purvą”.

5. Soliaris – Elvis Presley

Užkulisiuose Soliaris klausinėjo: „Kaip jį (Elvį Preslį) suvaidinti?”, tačiau kai išėjo į sceną, abejonių neliko. Soliariškas Elvis Presley akimirksniu pakerėjo komisijos nares Violetą Mičiulienę ir Kristiną Kazlauskaitę. „Elviškai velniškai gerai,” – taip Soliario pasirodymą komentavo komisija.

6. Renata Norvilė – Veronika Povilionienė

Renata Norvilė į sceną išėjo gražiu tautišku kostiumu. Gražuolei teko pabūti Veronika Povilioniene.
Beje, Renata sulaukė netikėtų komisijos priekaištų. „Tau reikėtų naikinti liemenį,” – šmaikštavo Violeta Mičiulienė.

7. Ramūnas Rudokas – Mango

Aktoriui Ramūnui Rudokui teko kaip reikiant pasistengti – įkūnyti legendinės grupės „Mango” narę Rimą. „Už savo puikų įvaizdį dėkoju ir Renatai, kuri man paskolino kojines,” – po pasirodymo kitai šou dalyvei Renatai Norvilei dėkojo R. Rudokas.

8. Donalda Meiželytė – Bonnie Tyler

Buvusi Seimo narė Donalda Meiželytė vienam vakarui tapo garsiąja roko žvaigžde Bonnie Tyler. Prikimęs balsas, ilgi plaukai ir uždeganti daina “It’s a Heartache”. „Sveika sugrįžusi į sceną,” – po pasirodymo Donaldą sveikino komisija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)