Prodiuserių studija „Bazelevs“, sukūrusi ir pirmąją filmo dalį „Eglutės“ (Yolki), šįkart išplėtė komedijos veiksmo platumas iki Londono, Niujorko ir net Tel Avivo, supindama neįtikėtinai tikroviškas istorijas su pasakiškais išgalvojimais. Šią šventinių istorijų mišrainę kartu kūrė visas Rusijos kino, televizijos, teatro ir muzikos žvaigždynas.

Ką daryti, kai neįtelpate į savo mėgstamiausią suknelę, o iki Naujųjų sutikimo lieka tik valanda? TV3 premjeros herojė nė nemirktelėjusi nuspręs: „Reikia radikaliai suliesėti!“ Tuo tarpu maža mergaitė, Kalėdų Senelio prašanti, kad nematytas jos tėtis pagaliau sugrįžtų namo, gruodžio 31-ąją ant durų slenksčio išvys... patį Kalėdų Senelį.

„Eglutės 2“ nepagailės ir ekstremalių išbandymų. Kam čiuožinėti rogutėmis, jei galima tiesiog sėsti į... vonią ir skrieti apšerkšnijusiomis miesto gatvėmis? Čia pat rutuliosis iš šekspyriška meilės istorija, o atsakymų į esminius klausimus nerandantis verslininkas savo liūdesį skandins taurelėje...

Sukurti septynioms itin skirtingoms, juokingai graudžioms TV3 premjeros istorijoms prireikė 46 aktorių, 218 eglučių, 200 kilogramų sniego, 3 kilogramų gipso, 12 kilogramų kalėdinių žaisliukų, 5 stiklainių žaliųjų žirnelių, vieno „Raudonojo drakono“ kostiumo, vieno laiško, 14 kilogramų baltosios mišrainės, 20 kilogramų mandarinų, vienos vonios ir, žinoma, svarbiausių ingredientų – meilės, vilties, juoko ir... laikrodžio, mušančio vidurnaktį.

Žinomi Rusijos komikai Ivanas Urgantas ir Sergejus Svetlakovas, gražuolė Vera Brežneva, aktorės Kristinos Orbakaitės vyriausias sūnus Nikita Presniakovas ir kiti talentingos komandos nariai pasistengė iš peties, todėl TV3 žiūrovai, stebėdami premjerą „Eglutės 2“, 2012-uosius palydės su puikia nuotaika ir šmaikščiu kino seansu.

Premjera „Eglutės 2“ – gruodžio 31-ąją, pirmadienį, 20.50 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)