džioje naujas laidos vedėjų duetas žėrė perlus. Jurijui Smoriginui pastebėjus, kad J. Jurkutė dažnokai keičia partnerius,šou vedėja nepasikuklino: „Aš graži moteris, galiu turėti, kiek noriu."

DELFI primena, kad paprastai laidą Jurgita veda su Vytautu Šapranausku, tačiau jis atostogavo Amerikoje, todėl J. Jurkutei jau teko darbuotis su Mindaugu Stasiuliu, o šįkart - su A. Ramanausku-Greitai. Pačią J. Jurkutę, kol ši buvo gastrolėse, yra pavadavusi Ineta Stasiulytė ir Rūta Ščiogolevaitė.

Sudėtingas egzaminas

„Šokėjai turės pasistengti, juk komisijoje tokios ryškiausios žvaigždės. Prižadu sudėtingą egzaminą − artėjant prie finalo tiesiosios dalyviams TV3 žiūrovams teks įrodyti, kuris labai geras, o kuris geriausias. Šeštadienį jų laukia staigmena − egzaminuosime ne su įprastomis jiems poromis“, − dar prieš keturioliktąją tiesioginę transliaciją pažadėjo vykdomoji „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Laidai įpusėjus paslaptis išaiškėjo - egzaminas buvo gana komiškas. Pavyzdžiui, J. Butnorius šoko Vienos valsą su D. Meškausku. Arba Justina Žemaitytė su Milda Štakėnaite.
Deividas Meškauskas ir Juozas Butnorius

Šios laidos tema - nostalgija. Šokėjai paruošė šokius apie vaikystę, patirtą aistrą, gautus laiškus, turėtus klasės draugus, iškovotas sportines ar kitokias pergales ir net... apie nebylų kiną,


Jau kone tradicija tapo „Chorų karų“ dalyvių pasirodymai ant parketo. Šįkart pasirodė „šarkos". Tiesioginėje transliacijoje jos pademonstravo naujausius savo sceninius apdarus. Juos įvertinti galite ČIA.

Taip pat prisistatė ir Kauno choro generolai - grupė „16 Hz".

DELFI simpatijų prizą šią savaitę pelnė K. Baranauskas su E. Straleckaite.

Puikiai sekėsi porai ir šįkart - sušokę rumbą mokyklinės milės tema jie susirinko keturis dešimtukus.

Laidos pabaigoje paaiškėjo, kad didžiausio žiūrovų palaikymo sulaukė J. Nainys ir J. Žemaitytė, mažiausiai - G. Gilytė ir M. Gaižauskas.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus tapo aišku, kad finale tikrai nešoks vos kojas spėjusi apšilti G. Gilytė ir M. Gaižauskas. Jie palieka šokių projektą. Per plauką nuo iškritimo - M. Rainys ir M. Jašinskytė-Pankevičienė. Projekto lyderiai - K. Baranauskas ir E. Straleckaitė.
Greta Gilytė ir Marius Gaižauskas

Šiuo metu „Šok su manimi“ yra likusios 5 poros: Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Stra

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)