„Muzikinė kaukė” sugrįžta su trenksmu”, – pradėdamas pirmąją antrojo sezono laidą sakė šou vedėjas Arūnas Sakalauskas ir neklydo.

Pats Laimutis Purvinis ir balsingasis Vitas, netikėtai atjaunėjęs Edmundas Kučinskas, seksualusis Elvis Presley ir specialiai šiam šou atgimusi legendinė grupė „Mango” - naujojo sezono dalyviai – Ruslanas Kirilkinas, Irena Starošaitė, Renata Norvilė, Liepa, Ramūnas Rudokas, Donalda Meiželytė, Viktoras Malinauskas ir Soliaris privertė šou komisijos narius ne tik nulenkti galvą prieš talentą, bet ir apsiverkti.

Nustebino vokalinėmis aukštumomis

„Bijojau dainuoti gyvai. Bijojau, kad užkimsiu”, – po pasirodymo prasitarė Ruslanas Kirilkinas, kuriam pirmojoje laidoje teko įkūnyti garsųjį Rusijos dainininką balsingąjį Vitą. Vis tik Ruslanas neatsispyrė A.Sakalausko provokacijai ir dar kartą - bisui - užtraukė itin aukštas ir ne kiekvienam dainininkui įveikiamas natas.

Komisijos nariai Arūnas Valinskas, Violeta Mičiulienė, Marius Gelažnikas ir Kristina Kazlauskaitė negailėjo pagyrų, tačiau jų komentarai nelabai patiko pačiam atlikėjui.

„Man nepatinka, kai mane giria”, – į K. Kazlauskaitės liaupses atsakė Ruslanas. „Tu prakaituok, o aš tave girsiu”, – nenusileido garsioji aktorė.

Pliūpsnį emocijų sukėlė ir dar viena žvaigždė. Vos jai pasirodžius, studijoje nugriaudėjo juokas. Niekas negalėjo patikėti, kad prie sintezatoriaus įsitaisęs ir apie tėviškės vingį dainuojantis Laimutis Purvinis iš tiesų yra trapi ir gležna dainininkė Liepa. Dainai nutilus visi skandavo „Bravo”, komisijos narės Violeta Mičiulienė ir K. Kazlauskaitė braukė juoko ašaras, o Arūnas Valinskas turėjo tobulą komentarą: „Liepa, nekritot veidu į purvą”. Žavioji dainininkė taip įsijautė į vaidmenį, kad nuolat vertė kikenti visą studiją. Stabdyti filmavimą prireikė ir dar po vieno pasirodymo.

R. Rudoko kojinėmis pasirūpino Renata

Užgrojus pirmiesiems dainos akordams niekas neabejojo, kad netrukus scenoje pasirodys žaviosios legendinės grupės „Mango” merginos. Tiesa, viena iš jų gerokai ūgtelėjo ir trupučiuką paseno.

„Mangių sugrįžimas po penkiasdešimties metų”, – užkulisiuose šmaikštavo laidos kūrėjai, o komisijos nariai ir žiūrovai studijoje iš pat pradžių nė nesumojo, kad gracingai laipteliais nužengusi ir skaidriu moterišku balsu dainą apie meilę ir lietų užtraukusi atlikėja yra… Ramūnas Rudokas.

„Už savo puikų įvaizdį dėkoju ir Renatai, kuri man paskolino kojines”, – po pasirodymo skirdamas dalį savo taškų kitai šou dalyvei Renatai Norvilei teigė R. Rudokas.

Ir nors R. Rudoko įvaizdžiui komisija neturėjo jokių priekaištų, kiti atlikėjai sulaukė netikėtų pastabų. Kuriai garsenybei V. Mičiulienė patarė naikinti liemenį? Kas įtikino A. Valinską, kaip iš tiesų reikia kalbėti su moterimis? Prieš kurį dainininką visa komisija nulenkė galvas ir kas laimėjo pirmąją „Muzikinės kaukės” kovą?

Antrojo „Muzikinės kaukės” sezono premjera – jau kitą ketvirtadienį, gruodžio 13 d. , 20.25 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)