Keturioliktoji tiesioginė šokių projekto transliacija bus tiesiog ypatinga ir itin svarbi šokėjams − jiems teks pademonstruoti viską, ką moka geriausiai.

„Šok su manimi“ komisijoje šeštadienį 19.00 val. tiesiogiai per TV3 žiūrovai išvys operos primadoną, vienoje scenoje dainavusią su operos virtuoze Montserrat Caballé, − Nomedą Kazlauskaitę-Kazlaus.

Prie vedėjų vairo stos netikėtas duetas − aktorė Jurgita Jurkutė ir TV3 laidų vedėjas Algis Ramanauskas.

Komisijos gretose bus visas žvaiždynas: be pirmininko Jurijaus Smorigino ir sportinių šokių legendos Jūratės Norvaišienės, teisėjų kėdes užims dainininkas Stasys Liupkevičius, estrados primadona Nijolė Tallat-Kelpšaitė ir vienoje scenoje su operos genijumi M. Caballe dainavusi operos solistė N. Kazkauskautė-Kazlaus!

„Šokėjai turės pasistengti, juk komisijoje tokios ryškiausios žvaigždės. Prižadu sudėtingą egzaminą − artėjant prie finalo tiesiosios dalyviams TV3 žiūrovams teks įrodyti, kuris labai geras, o kuris geriausias. Šeštadienį jų laukia staigmena − egzaminuosime ne su įprastomis jiems poromis“, − mįslę užmena vykdomoji „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Prieš gražiausių žiemos švenčių ir „Išsipildymo akcijos 2012“ paramos koncertą, kuris tiesiogiai transliuojamas vyks ant „Šok su manimi“ parketo gruodžio 15-ąją 19.00 val., TV3 žiūrovai šį šeštadienį patirs kuo gražiausių nostalgiškų prisiminimų: apie vaikystę, patirtą aistrą, gautus laiškus, turėtus klasės draugus, iškovotas sportines ar kitokias pergales ir net... apie nebylų kiną!

Viena pora iš karto negrįžtamai paliks TV3 šokių projektą. Šiuo metu „Šok su manimi“ yra likusios 6 poros: Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglutė Straleckaitė bei Greta Gilytė ir Marius Gaižauskas.

Ant „Šok su manimi“ parketo prisistatys merginų projektas „ŠarkA“, kuris didžiausio masto muzikiniame televizijos projekte „Chorų karai“ į pergalę ves Vilniaus miestą.

„Kviečiame prisijungti visus sostinės „imigrantus“, kaip tik šiame mieste atradusius savo laimę!“ − sekmadienį, gruodžio 9-ąją, 13.00 val. į sostinės klubą „Seacret“ kviečia drąsios ryškiaspalvės „šarkos“ Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)