Žvelgiant į kai kurių užsimiegojusių eterio žvaigždžių akis nebuvo sunku nuspėti, kad keltis su saule jiems nėra taip paprasta, kaip galėtų atrodyti. Tačiau padėtį ištaisė keli rytiniai kavos puodeliai ir meistriškas vizažisčių grimas. Tiesa, buvo ir tokių, kurie ankstyvo filmavimo pradžią vis dėlto pramiegojo... Nepaisant to, kad buvo užsistatęs net kelis žadintuvus, į žiburėlio filmavimą pavėlavo pramiegojęs dainininkas Radži.

Pasiruošimas filmavimui - DELFI galerijoje:

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir per šias žiemos šventes LNK kūrybinė grupė nufilmavo naujametinį žiburėlį, kuriame dalyvavo visas eterio žvaigždynas.

Visi jie sostinės viešbučio "Medininkai" restorane šventė Naujuosius metus. Tik visas linksmybes trumpam nutraukė Tomas Ališauskas, pastebėjęs, kad ištaigingoje puotoje trūksta fejerverkų, o vienintelis Žygis Stakėnas yra be kaklaraiščio. Kaip mat suskubę taisyti šį aprangos kodo pažeidimą, abu vyrukai nutaria greitai nuvažiuoti į prekybos centrą įsigyti kaklaraiščio.

Kol visa žvaigždžių šutvė linksmai kėlė šampano taures ir laukė Naujųjų metų, Tomas su Žygiu nuskubėjo į prekybos centrą. O ten jų keliai susidūrė su Buduliu (Rimu Šapausku) bei Ugne Skonsmanaite, nutarusiais apiplėšti prekybos centrą. Istorija susikomplikuoja, kai tarp pagrindinių veikėjų įsipainioja ir du su nelegalia siunta į šalį patekę gruzinai. Tačiau šis nuotykis, anot naujametinį žiburėlį kūrusio prodiuserio Sauliaus Bartkaus, baigiasi laimingai.

(Bus papildyta.)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)