Grimerių, kostiumų ir šukuosenų meistrų pagalba jai sukurtas rokeriškas įvaizdis. Į sceną R. Norvilė žengė vilkėdama peršviečiamą palaidinę, ilgus plaukus dengė trumpų plaukų perukas, o dažų pagalba buvo sukurtas tarpas tarp dantų.

R. Norvilės pastangos nenuėjo veltui - komisijos nariai Larisa Kalpokaitė, Arūnas Valinskas, Marius Gelažnikas ir Aistis Mickevičius skyrė jai aukštus balus.

Pačių aukščiausių balų sulaukė Irena Starošaitė, įsijautusi į legendinės dainininkės Danutės Neimontaitės vaidmenį. Vertintojus sužavėjo ir R. Kirilkinas, įkūnijęs Robbie Williamsą. Nors ir netobulai mokėjo jo kūrinio „Angels" žodžius, komisija manė, kad net judesiai ir šypsena labai „robiviljamsiški".

Savo artistinius sugebėjimus artimiausius kelis mėnesius BTV eteryje demonstruos ir L. Mondeikaitė, D. Meiželytė, Viktoras Malinauskas, Soliaris, Ramūnas Rudokas. Besifilmuodami pirmosiose laidose dalyviai negailėjo pagyrų projekto idėjai.

„Muzikinės kaukės" laimėtojui atiteks 20 tūkstančių litų prizas. Iki projekto pabaigos nekris nei vienas dalyvis - jie rinks taškus, kurie bus sumuojami ir taip paaiškės, kuris stipriausias. Pirmąją „Muzikinę kaukę" laimėjo Česlovas Gabalis.


DELFI galerijoje - R. Norvilės ir kitų dalyvių įvaizdis:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)