Pirmąjį žaidimą „Kas? Kur? Kada?“ klube finansų konsultantas, baigęs prestižinį Rygos universitetą, laisvalaikiu mėgstantis aktyvų sportą M. Pilibas su savo komanda pradėjo triuškindamas Žiūrovų klausimus. Ar taip pat komanda elgsis ir šį kartą? Komandos kapitonas užtikrina: „Mes netikime nei pranašystėmis, nei sapnais, nei horoskopais, ir tai mūsų sėkmės paslaptis.“

Žinovų komandos gretose – ekonomiką privačiame universitete studijuojanti azartiškoji Erika Kabečiūtė, jauniausias komandos narys, vos 21 metų amžiaus jau septynerius metus prisiekęs skautas Povilas Kripas. Augustas Didžgalvis, kaip pats sako, yra vienintelis Pabaltijo šalyse aviacijos fotografas. Mindaugas Striaukas yra įgijęs dviejų skirtingų specialybių diplomus – Vilniaus universiteto teisės bakalauro ir Kauno Vytauto didžiojo universiteto anglų kalbos ir literatūros studijų. Andrius Zimaitis tikina, kad Žinovų barikadų pusėje atsakinėjant į klausimus svarbu nesinervinti, arba... nervintis bent jau mažiau nei atsakinėdamas į klausimus nervinasi krepšininkas Šarūnas Jasikevičius.

Net septynis kartus iš eilės Žiūrovų nepavyko įveikti nė vienai Žinovų klubo komandai. Žiūrovų teisių gynėja Ina Rosėnaitė sako: „Žiūrovai nepakeičiami, jų teisių net nebereikia ginti, bet man norėtųsi konkurencijos.“

Kodėl vienintelė dama komandoje – E. Kabečiūtė metė mėgstamas šokių repeticijas? „Daug laisvo laiko atima pasiruošimas „Kas? Kur? Kada?“ kovoms, todėl šokiams laiko nebelieka“, – tikina mergina.

Praėjusią savaitę Žinovus įveikę Žiūrovai neliko tuščiomis. Piniginius prizus laimėjo A. Eikevičius iš Vilniaus, E. Miškinytė iš Ukmergės, G. Karaliūnienė iš Anykščių, N. Jočienė iš Vilniaus, V. Savickienė iš Ukmergės ir A. Vinciūnas iš Kauno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)