Siekdami pademonstruoti viską, ką išmoko per 13 savaičių, „Šok su manimi“ dalyviai aplankys Australiją, Naująją Zelandiją, Meksiką, Ispaniją, Prancūziją, Izraelį ir, pagaliau apskridę Žemės rutulį, nutupdys šokių lėktuvą Lietuvoje.

Projekte likusios 7 poros – Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Milda Štakėnaitė ir D. Meškauskas, Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė, Greta Gylytė ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė – įtampa virte verda. Kiekviena pora ištikimiausius žiūrovus siekia nustebinti bet kokia kaina.

„Šok su manimi“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė prasitaria, kad šio šeštadienio Jono ir Justinos grimas, kaip jau tapo įprasta, TV3 žiūrovus paliks be žado.

„Įsikūniję į driežus „Šok su manimi“ gerbėjus jie nukels į saulėtąją Australiją. Tiesa, paskui keliausime į Paryžiaus menininkų meką – Monmartrą, kur romantišką istoriją papasakos Petras ir Sandra. Bus linksma ir įdomu, kai Deividas ir Milda taps Meksikos gatvių nusikaltėliais“, – šeštadienio laidos užkulisius praskleidžia prodiuserė.

Prie projekto vairo stos Jurgita Jurkutė ir Mindaugas Stasiulis, vis dar pavaduojantis gastroliuojantį aktorių Vytautą Šapranauską. Teisėjų vietas rytoj užims „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas ir sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė.

Kitose komisijos kėdėse – choreografė Deimantė Ūsienė ir buvusi „Šok su manimi“ dalyvio Deivido Meškausko šokių partnerė, daugkartinė Lietuvos gimnastikos čempionė, aerobikos pradininkė šalyje, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė.

Tradiciškai šokėjai laikys egzaminą, geriausiai pasirodę gaus papildomų balų. Šį kartą reikės pademonstruoti, kaip poros susišokusios tarpusavyje, kaip jaučia vienas kitą. Poroms bus rodomi įvairių pasaulio kraštų nacionaliniai šokiai, juos reikės atkartoti ir savaip interpretuoti. Trims geriausiai pasirodžiusioms poroms bendru komisijos sprendimu bus skirta po 3 papildomus taškus.

Ant „Šok su manimi“ parketo rytoj pasirodys pernai didžiausio masto muzikinį projektą „Chorų karai“ laimėjęs Kauno rajono Božolė choras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)