Nuo pat ankstyvo ryto BTV laidos „Taip.Ne“ vedėjo telefonas netyla nuo sveikintojų skambučių. Buvusį kolegą jau suskubo pasveikinti ir Seimo vadovybė – parlamento pirmininkas Vydas Gedvilas, vicepirmininkė Irena Degutienė, kiti Seimo nariai.

„Didžiausia dovana, kurią esu gavęs – 1966 metais padovanota mano tėvų – gyvenimas“, − teigia A. Valinskas, sau kasmet linkintis neprarasti azarto gyventi.

Žmona Inga Valinskienė taip pat kaskart stengiasi vyrą nustebinti. „Kartą iš Ingos gavau papūgą, kad mūsų santykius užklupus „nekalbadieniams“ turėčiau su kuo pabendrauti“, − juokiasi laidų vedėjas.

Originaliausios dovanos laurus A. Valinskas skiria artimam savo bičiuliui Ž. Žvaguliui. „Po Tautos prisikėlimo partijos skilimo jis man padovanojo pulką žąsų su partiją išdavusių kolegų vardų lentelėmis ant kaklų. Tarp jų buvo Saulius Stoma, Rokas Žilinskas ir kiti. Tuomet Žilvinas paaiškino: „Kai norėsi – po vieną jas nusiųsi į paukščių rojų“. Pasakysiu tik tiek, kad Kalėdoms valgėme ne vieną gardžią žąsį“, − šypsosi A. Valinskas.

Šis gimtadienis „Taip.Ne“ vedėjui bus ypatingas – kartu bus švenčiamos ir jo vyresnėlio sūnaus Arūno sugrįžtuvės iš kariuomenės. Tradiciškai A. Valinskas savo gimtadienį švęs savo namuose netoli Vilniaus, artimiausių draugų būryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)