Po to, kai praėjusį sekmadienį iš šou iškrito Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus, projekte kautis dėl geriausiųjų titulo liko aštuonios poros. Šis sekmadienis nebuvo sėkmingas Renatai Uzialkaitei ir Vadimui Šuško. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, jiedu pasitraukė iš "Kviečiu šokti". Pora, išgirdusi apie žiūrovų ir komisijos verdiktą, nesutramdė ašarų, o paskutiniąsias transliacijos akimirkas apsiašarojusi Renata į kameras atsuko nugarą, mat nenorėjo demonstruoti ją užplūdusių emocijų.

Šios savaitės lyderiai - Tadas Rimgaila ir Kristina Navickaitė-Tina. Pora sulaukė daugiausiai žiūrovų ir komisijos balsų.

Bendroje balsavimo rezultatų lentelėje antrieji - Katažina Nemycko ir Dainius Dimša, tretieji - Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, ketvirtieji - Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, penktieji - Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis, šeštieji - Merūnas ir Ieva Žilienė, septintoje vietoje liko į projektą sugrįžę Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas.


Pirmą kartą tiesioginės transliacijos metu šokant kiekvienai porai žiūrovai savo ekranuose mato, kiek balsų ji surinko. Iki šiol eteryje matydavome tik tarpinius ir galutinius balsavimo telefonu rezultatus.

Jurga Anusauskienė – per plauką nuo tragedijos

Į LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ grįžusi Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas pagaliau parodė tai, kam ruošėsi penkis mėnesius – šokį ore.

Septyni salto ir pusantros minutės ore – Jurgos šokis buvo kvapą gniaužiantis. Ir, laimei, sėkmingas. Jurga nuo prodiuserių nuslėpė, kad šiandienos popietę per repeticiją ji išsinėrė iš laikiklių ir vos nenukrito iš aštuonių metrų aukščio žemyn galva.

„Jaučiu, kad saugos diržas slenka žemyn. Bandau nepulti į paniką, laikausi sulenkusi kojas ir rodau vyrams, kad kuo greičiau nuleistų. Supratau, kad kelti panikos negaliu – pamatęs situaciją, prodiuseris uždraus tai daryti tiesioginiame eteryje“, - pasakojo susijaudinusi Jurga. Iš laikiklių Jurga išsinėrė dėl pernelyg liaunų apimčių – besiruošdama LNK šokių konkursui, ji neteko keliolikos kilogramų.
 
Tai – ne vienintelis incidentas per repeticijas, sykį praplyšo Greblikui balansą leidžiantis išlaikyti maišas ir ėmė byrėti smėlis, šokėjas vos nenukrito.

Pašokti ore porai pavyko tik iš trečio karto. Kompozicija ore turėjo būti atlikta projekte per Heloviną, bet mirė Andriaus močiutė. Antrąsyk jis buvo ruošiamas laisvo stiliaus vakarui, bet jo šokėjai nesulaukė – iškrito. Ir dabar, žiūrovų sugrąžinti į projektą, jie pagaliau galėjo pademonstruoti šokį, kuriam idėja Jurgai gimė tik gavus kvietimą į LNK šou.
 
Komisijos šokis ore buvo sutiktas prieštaringai. Trys komisijos nariai parašė dešimtukus, o Aurelijus Liškauskas teskyrė šešis balus.

Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

Eglė Jackaitė - vėl viešumoje

Aktorė Eglė Jackaitė, pastaruoju metu išgyvenusi daugybę vidinių dramų ir negandų, kuriam laikui buvo pradingusi iš viešumos. Tačiau sekmadienio vakarą žinoma moteris atvyko į Vilniaus teatro areną atvyko palaikyti šokėjų. Ji lankėsi ir užkulisiuose, o arenoje stebėjo savo bičiulių pasirodymus. Aktorė komisijos narius paragino Gintarės Gurevičiūtės ir Vytauto Mackonio porai skirti aukštesnius balus.

Šokėjai pademonstravo vokalo galimybes

Sekmadienio vakarą daugeliui netikėtas buvo šokėjų Andriaus Butkaus, Dainiaus Dimšos, Tado Rimgailos ir Vytauto Mackonio pasirodymas. Tiesioginiame eteryje jie uždainavo drauge su komisijos nare Inga Valinskiene.

Vytauto Mackonio, Vytauto Mackonio, Andriaus Butkaus ir Dainiaus Dimšos pasirodymas

A. Jagudinas šokėjams negailėjo komplimentų

Susižėręs visus įmanomus apdovanojimus ir po to dėl sveikatos problemų sportininko karjerą baigęs Aleksejus išgarsėjo populiariuosiuose ledo projektuose Rusijoje. Pastaruosius penkerius metus jis spindėjo TV šou „Žvaigždės ant ledo“ su TV laidų vedėja Oksana Puškina, „Ledynmetyje“ - su dainininke Viktorija Daineko ir aktore Valerija Lanskaja.

Inga Valinskienė, Aurelijus Liškauskas ir Aleksejus Jagudinas

Aleksejus kartu su balerina Kristina Kretova laimėjo šokių konkursą „Bolero“, kuriame dalyvavo įvairių Rusijos baleto teatrų prima balerinos ir garsiausi ledo čiuožėjai. Po šio konkurso lietuvių kilmės baleto choreografas Gediminas Taranda net juokais pažadėjo Aleksejų paimti į savo vadovaujamą „Imperatoriškąjį baletą“.

Net septynerius metus sportininkas gyveno JAV ir neplanavo sugrįžti gyventi į gimtinę. Kol po vienų atostogų pas mamą Sankt Peterburge, taip ir neišskirdo atgal į Ameriką. Rusijoje sportininkui pasipylė pasiūlymai dalyvauti televiziniuose šou ir Aleksejus akimirksniu išgarsėjo.

Aleksejus ne tik čiuožia – jis suvaidino Putiną Satyros teatro scenoje ir vieną pagrindinių vaidmenų seriale „Liepsnojantis ledas“.

„Suprantu, kad čiuožimas vieną dieną baigsis. Vieni buvę sportininkai džiaugiasi galėdami būti deputatais ar valdininkais, o aš jaučiuosi laimingas kurdamas. Po truputį judu į šią pusę“, - sako Aleksejus, savo ateitį įsivaizduojantis televizijoje, teatre ir kine.

Jau kuris laikas Jagudinas televizijos eteryje ne tik čiuožia ant ledo, bet ir veda laidas. Tam jis specialiai lanko kalbėjimo scenoje pamokas.

Šiemet Aleksejus vedė grandiozinį televizijos šou „Profesionalų taurė“, kurioje pasirodė patys garsiausi ir tituluočiausi rusų šokėjai ant ledo.
Naujausias Aleksejaus Jagudino projektas - miuziklas ant ledo „Small Stories of a Big City“, kuriame taip pat šoks LNK šokių konkurse „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ jau teisėjavusi olimpinė čempionė Tatjana Navka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)