Beveik pusę metų šokius repetuojančiai porai savaitės atostogos – tikras atokvėpis, juolab, kad jūros vanduo – net 27 laipsniai, o oras įkaitęs iki 31 laipsnio karščio. Abu su Rasa jie buvo žiauriai pasiilgę saulės, nes mėgsta šilumą, todėl kaitintis prie baseino ar jūros saulės atokaitoje jiems šiomis dienomis – vienas didelis malonumas.

Panašu, kad dainininkas į šokių aikštelę grįš ne tik įdegęs, bet ir dar geresnės formos. Pirmas savo kūnu ypač besirūpinančio Donato klausimas, vos atvykus į viešbutį, personalą išmušė iš vėžių: „O kur čia yra sporto salė?“

Donatas su Rasa viešbutyje ne tik lepinasi saule, gardžiu maistu, plaukioja jūroje, bet ir intensyviai šoka. Šoka prie jūros, prie baseino. Repeticijos intensyvesnės būna vakarais, kai saulė nusileidžia ir karštis šiek tiek atslūgsta.

Kadangi paskui Rasą su Donatu nuolat sekioja kameros, viešbučio gyventojai juos laiko žvaigždėmis. Vietiniams Rasa buvo panaši į aktorę, jos nuolat klausinėja, ar čia filmuojamas koks nors serialas.

Tačiau dar didesnė žvaigždė yra kelionę laimėjusi viena iš poros gerbėjų Karolina, nes jos apvalios formos ir putli krūtinė varo iš proto arabus – ji ten tikra svajonių moteris. Todėl merginą nuolat kalbina, jai dovanoja gėles ir suvenyrus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)