Nes paaiškėjo, kad dabar, kai Lietuvoje siautėja baisi bedarbystė, kone kiekvienas mąsto apie papildomas studijas, atsargines profesijas ar netgi kur kas žemiškesnius darbus nei spindesys scenoje. Juk niekas nėra garantuotas dėl savo ateities. „Nereikia nešioti rožinių akinių, o visada pagalvoti, kas būtų, jei staiga įvyktų kokia nelaimė”, - sako Radži.

Estrados princas Rytis Cicinas prisipažino, kad jo svajonės anksčiau toli gražu nebuvo siejamos su scena.

„Jei pasirinkau šitą kelią, juo ir einu. Bet jei mano gyvenimas būtų pakrypęs kitaip, būčiau tapęs chirurgu ir operacinėje gelbėčiau žmones”, - sakė Rytis.

Nors beveik niekas apie tai nežino, daugelis Lietuvos dainininkų slapta užsiima su scena visai nesusijusia veikla. Štai grupės „Dileira“ siela Jevgenija, ir „Naujųjų pupyčių“ narė Skaistė dirba agentėmis draudimo bendrovėse. Ingrida Kazlauskaitė – administratorė. Aktorė Aušra Štukytė yra pasakojusi, kad tada, kai negaudavo vaidmenų, nesigėdijo netgi valytojos darbo. O ekonomiką baigusi ir jau gana seniai buhalteriavimą užmiršusi Laima Paksienė kaip tik šiuo metu svarsto, kad jai pats metas studijuoti psichologiją.

Koks sutapimas - ten pat mokytis norėtų ir Marina Bui. Taigi, gal jau kitąmet dvi garsenybės taps kurso draugėmis?!

„Gyvenime yra etapai. Jau praėjo tas tarpas, kai dalyvavau šokių projekte ir buvau nuolat apsupta dėmesio. Dabar ramybės etapas, kai pagalvoju ir apie mokslus”, - prisipažino Laima Paksienė.

Televizijoje ir elito vakarėliuose Laima Paksienė dabar itin reta viešnia. Ji – savimi patenkinta, vyro išlaikoma namų šeimininkė. Bet, jeigu prispirtų badas, laisvai galėtų dirbti, pavyzdžiui, šokių trenere. Juk suktis ant parketo Laima mokosi jau kokius penkerius metus. Iš pradžių sukosi su vyru. Paskui – su kitomis šokius dievinančiomis moteriškėmis. Ir taip ištobulėjo, kad net dalyvauja konkursuose.

Jeigu staiga dingtų balsas, prapultų visi turtai ir horizonte nepasirodytų nei viena jį išlaikyti geidžianti nuotaka, Radžis iš sielvarto ar bado taip pat nenumirtų. Juk vyras turi užtikrintą profesiją. Jis – virėjas. O valgyti žmonės nori visada. Sukantis prie puodų Radžiui trūktų tik vieno dalyko – žmonių dėmesio.

Kuo verstųsi Lietuvos žvaigždės Natalija Bunkė, Liudas Mikalauskas, Rytis Cicinas, Andrius Butkus, Deivydas Zvonkus ir kitos garsenybės, jei netektų dabartinio pajamų šaltinio? Slaptos žvaigždžių profesijos ir amatai jau šio pirmadienio vakarą 20.55 val. LNK laidoje „Karamelinės naujienos”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)