Šio sekmadienio LNK projekto "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" tema buvo šokiai be taisyklių. Pirmasis šokių aikštelėj taisykles išdrįso sulaužyti dainininkas Radži. Jis su savo žmonomis parengė pasirodymą pagal didžiulį ažiotažą sukėlusios "Gangnam style" dainą. "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" projekte šį savaitgalį viešėjo ir kitas balsingas svečias. Komisijos nario kėdę šįkart užėmė maestro Kastytis Kerbedis.


Užkulisiai ir filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šį sekmadienį LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ poros šoko ne klasikinius ar Lotynų Amerikos šokius, bet tai, ko geidė širdis – hip hopą, lindi hopą ar net contemporary ballet.

Šį laisvo šokio vakarą beveik visa sprendimo teisė buvo atiduota į žiūrovų rankas – komisija daugiausiai vertino dešimtukais. Net Edita Daniūtė buvo ne savimi – ji rašė dešimtukus! „Jei kovos be taisyklių – kam reikalingi teisėjai?“ – piktinosi Daniūtė. Net Vytenis Pauliukaitis sugėdino Editą – gal jai reikėtų dažniau būti LNK eteryje, nes po savaitės pertraukos ji kažkodėl išskydo.

Šios laidos temą - šokius be taisyklių - savaip interpretavo Merūnas Vitulskis su partnere Ieva Žilienė. Pora ant kojūkų sušoko lietuvių liaudies šokį. Merūnas prisipažino treniravęsis ant kojūkų visą savaitę.

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško nepabijojo sušokti šiuolaikinį baletą, Donatas Baumila su Rasa Židonyte - hip hopą. Aušra Štukytė su Tomu Slausgalviu pasirinko lindy hopą, o Ingrida Kazlauskaitė su partneriu Ovidijumi Andiekumi įsijautė į lambados ritmus.

Į projektą grįžusi Kristina Navickaitė-Tina su Tadu Rimgaila šokiams be taisyklių pasirinko improvizuotą tango. O Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis gatvės stiliumi atliko salsą. Katažina Nemycko ir Dainius Dimša kovai be taisyklių pasirinko šiuolaikinį šokį.

Poros iš komisijos gavo ne tik dešimtukų lietų – komisijos narys Kastytis Kerbedis savo favoritų porai- Tinai su Tadu – įteikė gėlių puokštę.
Net keturios poros gavo balų maksimumą. Vytenis Pauliukaitis savo papildomus įvertinimus davė Tinai ir Tadui, Katažinai ir Dainiui ir Aušrai su Tomu.

Pridėjus Vytenio balus, pirmojoje vietoje buvo Aušra ir Tomas, savo laisvo šokio vakare pasirinkę šmaikščią lindi hopo temą. Žiūrovai daugiausiai balsavo už Tiną su Tadu, mažiausiai – už Ingridą su Ovidijumi. Jiems, deja, ir teko atsisveikinti su LNK šokių projektu. Žiūrovai į projektą sugrąžino Jurgą Anusauskienę ir Andrių Grebliką, vos vos įveikusius Mantą Stonkų ir Alą Karpenko. Kitą savaitę į projektą turės sugrįžti dar viena pora.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)