Kaip ir praėjusioje laidoje, daugiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinko Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė. Mažiausiai balsų surinko dvi poros - Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė bei Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius. Viena iš porų turėjo palikti projektą, tačiau nespėjus paskelbti verdikto, komisijos narė Jūratė Norvaišienė paskelbė, jog ji vetuoja tokį sprendimą ir projekte palieka abi poras. Šį šeštadienį "Šok su manimi" nepaliko nei vienas dalyvis.


DELFI galerijoje - "Šok su manimi" laidos užkulisiai bei filmavimo akimirkos:

Šio šeštadienio laidoje ant parketo debiutavo naujas projekto dalyvis - traumą patyrusį "ventuką" Juozą Butnorių pakeitė šokėjas bei choreografas Paulius Šinkūnas. Jis pasirodė su Juozo partnere Katerina Voropaj. Pora pasirinko šokiu atspindėti gana niūraus laikmečio datą - dieną, kai buvo pasirašytas Molotovo ir Ribentropo paktas.

Į kelionę laiku išsiruošė ir Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė. Jie sugrįžo į senovės Romą ir šokių aikštelėje atliko dramatišką gladiatorių kovą. Beje, šiai porai DELFI skaitytojai atidavė savo simpatijų prizą. Beje, seksualūs šokėjų gladiatorių kostiumai taip sudomino komisijos pirmininką Jurijų Smoriginą, kad šis netgi nutarė leistis į jų... spenelių paieškas. Vedėjams teko gelbėti šokėjus nuo gašlaus komisijos pirmininko.

Eglė Straleckaitė ir Kęstutis Baranauskas pasirinko romantizmo epochą. Tiesa, to laikotarpio romantizmą šokėjai pavaizdavo gana neįprastai - vienas iš įsimylėjėlių sirgo tuomet nepagydoma liga tuberkulioze.

Numerį, pasakojantį apie Berlyno sienos griovimą, paruošė Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius. Tiesa, pora sulaukė J. Smorigino priekaištų dėl primityvaus šokio pastatymo. Komisijos pirmininkui užkliuvo ir "ne į temą" pasirinkta Whitney Houston daina.

O štai Milda Štakėnaitė ir Devidas Meškauskas visus pakvietė pasivaikščioti po Versalio rūmus. Išdykėliškas ir kiek patvirkęs aukštuomenės šokis papiktino J. Smoriginą. Anot jo, šios poros talentą užgožė jų pasirodymus režisuojančios Inetos Stasiulytės šešėlis, neleidžiantis atsiskleisti M. Štakėnaitei.

Projekte dėl išlikimo kovoja ir Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė bei Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė. Pastaroji pora ant parketo pademonstravo originalų numerį iš ateities.

Į „Šok su manimi“ projektą iš teatro gastrolių grįžo žavingoji aktorė Jurgita Jurkutė. Jai šį savaitgalį laidą vesti padėjo charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis, kuris pavadavo su koncertiniu turu po pasaulį keliaujantį Vytautą Šapranauską. Visa projekto vyrija nepaprastai džiaugėsi Jurgitos sugrįžtuvėmis ir sutrumpėjusia vedėjos suknute, kuri atidengė jos ilgas ir grakščias kojas.

Projekto dalyvių pasirodymus vertino ypatingas svečias – Lietuvos estrados maestro Stasys Povilaitis. Šioje laidoje be maestro komisijos vietas užėmė ne tik nepakeičiamieji Jurijus Smoriginas bei Jūratė Norvaišienė, bet ir daugkartiniai klasikinių šokių Lietuvos čempionai Lina Chatkevičiūtė ir Donatas Vėželis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)