Čia niekada nežinai, ko gali tikėtis. Atsibudę, regis, įprastą rytą, „Pragaro virtuvės“ dalyviai apstulbo – prie savo lovų jie rado paliktus juodus švarkus. Taip jie sužinojo, kad nuo šiol jokių komandų nebėra – kiekvienas pradeda tikrą kovą dėl asmeninės pergalės.

„Atsirinkome geriausius iš blogiausių, bet galbūt kai kurie čia pateko nepelnytai“, - likusią komandą įvertino „Pragaro virtuvės“ šefas Liutauras Čeprackas. Dalyvių džiaugsmas nesitęsė ilgai: tą pačią dieną jie turėjo įrodyti, kad yra verti juodų švarkų, žyminčių aukščiausią profesionalumą. Ar pavyks jiems atkurti L.Čepracko pagamintą patiekalą, vadovaujantis tik savo pojūčiais ir neturint jokio recepto?

„Liūdna, kai gauni juodą švarką ir supranti, kad galbūt jis visgi yra ne tau“, - po alinančios dienos prisipažins šou dalyvė Vaida. Tuo tarpu jauniausią šou dalyvę Rūtą persekioja bloga nuojauta, kad atėjo jos eilė palikti šou. „Anksčiau būdavo, kad galvoju dar liko iškristi vienam ar kitam žmogui, gal aš dar pasiliksiu, o dabar jaučiu, kad atėjo mano laikas“, - kalbės ji. Tačiau ar tikrai jos šeštasis pojūtis nemeluoja?

Nors ir pradėję asmeninę kovą dėl pergalės, „Pragaro virtuvės“ dalyviai turi nepamiršti, ką reiškia dirbti komandoje. Tačiau norint pasirodyti geriausiu, tai tikrai nelengva... „Visi rūpinasi savimi, nors turime bendrai vakarienę atiduoti“, - piktinsis Vaida. Ar pavyks šešiems išlikusiems dalyviams rasti bendrą kalbą ir kuris iš jų paliks šou?

Realybės šou „Pragaro virtuvė“ – antradienį 21.25 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)