Tačiau tai – ne vienintelė staigmena. Charizmatiškuosius ir žiūrovų numylėtus Vytautą Šapranauską ir Jurgitą Jurkutę keičia ne mažiau populiarių ir talentingų garsenybių duetas – radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis su balsingąja Rūta Ščiogolevaite. Jie tapo nauju oro gurkšniu - nauji M. Stasiulio juokeliai ir žaismingas R. Ščiogolevaitės asistavimas jam.

Šis šeštadienis vienai porai bus lemtingas – žiūrovai ir komisija nuspręs, kuri pora neverta keliauti finalo link. Dėl išlikimo šįvakar kaunasi aštuonios poros.

Visos poros turėjo sugalvoti, kurių filmų herojai jiems labiausiai tinka. Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė šoko pagal filmą „Gatvės šokiai", Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė - „Ponas ir ponia Smitai", Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė - „Saulėlydis". Juozas Butnorius su Katerina Voropaj žengė į vaikystę ir šoko pagal „Bak Bany", Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas ir jų filmas „Kvepalai" pelnė daugiausiai komisijos simpatijų, Jovani ir pikantiškai atrodžiusi Justė Žemaitytė įsijautė į „Ledynmetį".

Viktorija Sutkutė su Šarūnu Šiaučiuliu buvo rimtesni ir savo sėkmę patikėjo „Tadui Blindai", o Asta Pilypaitė su Ligitu Bernatavičiumi priminė sovietinius laikus - jie šoko pagal „Stiliagos".

Komisijos narės Jūratės Norvaišienės nuomone, nei viena pora nepasirodė tobulai - visiems kažko trūko, bet bendru komisijos narių sprendimu, po vieną papildomą tašką gavo V. Sutkutės ir Š. Šiaučiulio, J. Butnoriaus ir K. Voropaj bei M. Štakėnaitės ir D. Meškausko pora.

Žiūrovų nuomone, silpniausia pora šį šeštadienį - V. Sutkutė su partneriu. Stipriausios dvi - Jovani su J. Žemaityte ir K. Baranauskas su E. Straleckaite.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad pirmą vietą užėmė Jovanis ir Justė, o paskutinieji liko V. Sutkutė su Š. Šiaučiuliu.


DELFI galerijoje - šokių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)