Sykį pavasario serijos finale žaidusi A. Katkevičiaus komanda intelektualiosiose „Kas? Kur? Kada?“ kovose sėkmę bandys jau antrą kartą. Kaip ir pavasarį, taip ir rytoj pergalės atveju vienam Žinovų komandos nariui bus įteiktas garbės ordinas ir specialus TV3 žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ prizas – Išminties akmuo. Kas taps tuo laiminguoju?

A. Katkevičiaus komandoje žaidžia: Liudmila Bulko, Jonas Malinauskas, Domas Savickas, Skirmantas Tumelis ir Liutauras Ulevičius.

Vienintelis „Kas? Kur? Kada?“ garbės ordino savininkas komandos kapitonas A. Katkevičius prieš žaidimą išsisegė ordiną ir įsidėjo į švarko kišenę. „Aš šį prietarą sugalvojau „šviežiai“. Sėsti prie stalo ir žaisti intelektualiame žaidime reikia be jokių apdovanojimų“, – šypsosi A. Katkevičius.

Ar šis žingsnis „per klaidą“ netaps lemtingu komandai? Juk visų Žinovų klubo komandų viltys sutelktos į šią komandą! Žinovai iki šiol pralaimėjo TV3 Žiūrovų komandai keturis kartus iš eilės...

Intriga iki paskutinės žaidimo minutės, kai dėl komandos garbės ir dar vieno šanso kapitonas aukos ne tik asmeninius pasiekimus, bet ir pripažinimą. Intelektualios „Kas? Kur? Kada?“ kovos TV3 eteryje – šeštadieniais 22.30 val. iš karto po populiaraus šokių projekto „Šok su manimi“!

Tapti „Kas? Kur? Kada?“ TV3 Žiūrovų komandos nariu labai paprasta:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)