Lidija Rasutis iš kovos finalo metu pasitraukė, taigi, rungtis dėl pagrindinio prizo - 20 tūkst. litų finale like Mia, Č. Gabalis ir A. Mickevičius. Žiūrovų sprendimu, projekto nugalėtoju tapo Č. Gabalis. 10 tūkst. litų - pusę sumos skirta Urtei, kurios tėvai dukros gyvenimą padarys šviesesnį, nuvežę ją į Maskvą pas medikus. Antrojoje vietoje pasiliko Mia, trečioje liko A. Mickevičius.

Paskutinį žodį tarė šou gerbėjai – balsuodami trumposiomis žinutėmis jie nusprendė, kuris iš šių šou dalyvių buvo pats geriausias.

„Muzikinės kaukės“ finalą vedė du Arūnai

Geriau už Arūną gali būti tik du Arūnai! BTV „Muzikinės kaukės“ vedėjas Arūnas Sakalauskas šou finale sulaukė pastiprinimo: šou finalininkus ir renginio svečius scenoje pasitiks Arūnas Valinskas.

„Muzikinės kaukės“ dalyviai iki pat paskutinės minutės repetavo savo finalines dainas – juk jos gali būti lemiamos“, - kalbėjo viena iš šou finalininkių Mia.

Ketvirtadienio šou pasirodė ne tik tie, kam sėkmė lėmė varžytis dėl nugalėtojo vardo: specialius numerius ruošė ir tie, kuriems į jį patekti nepavyko.

„Man svarbiausia buvo ne laimėti prieš kitus, o parodyti, ką sugebu scenoje ir kuo daugiau išmokti. Manau, man tai pavyko – šis šou tikrai buvo neįkainojama patirtis“, - kalbėjo šou dalyvė Ingrida Kolytė.

Ir tai – dar ne visos „Muzikinės kaukės“ finalo staigmenos. Palaikyti dalyvius čia atvyko daugiau žinomų Lietuvos dainininkų, kurie nusprendė patys išmėginti, ką reiškia būti svetimame kailyje.

Ruošdamasis tiesioginei transliacijai šou vedėjas A. Sakalauskas suprato, kad tokia ypatinga proga jam praverstų pagalba. O A. Valinskas juk negalėjo atsakyti bendravardžiui...

Finalo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

„Muzikinės kaukės” repertuaras vertinamas daugiau nei 150 mln. litų

BTV šou „Muzikinė kaukė” skaičiuoja rezultatus. Nuo rugsėjo, kai eteryje pasirodė pirmoji laida, šiame šou nuskambėjo 72 dainos, iš kurių 45 – pasauliniai hitai, likusios 27 – visiems gerai žinomi lietuviški kūriniai.

„Muzikinė kaukė” – šou, kuriame garsūs Lietuvos žmonės įsikūnijo į visame pasaulyje žinomus dainininkus ar kitas Lietuvos žvaigždes. Ar kas būtų galėjęs pagalvoti, kad Česlovas Gabalis atrodys ir dainuos visai kaip Frankas Sinatra, Stevie Wonderis ar Bono, Mia – kaip Anastacia, Gwen Stefani ar Celine Dion, o miniatiūrinė Ingrida Kolytė, pasipuošusi barzda ir peruku, sugraudins visus atlikdama legendinę Erico Claptono baladę „Tears in Heaven”? Aštuoni šou dalyviai, pasiryžę priimti „Muzikinės kaukės” iššūkį, apstulbino ne tik žiūrovus, bet ir projekto komisiją.

„Dabar nebesuprantu, kodėl mokame milžiniškus pinigus užsienio žvaigždėms, jei po nosimi turime šitokius talentus?”, - ne kartą svarstė šou komisijos narė Kristina Kazlauskaitė, apgailestaudama, kad, deja, gabūs žmonės dažnai lieka per mažai įvertinti tik todėl, kad gimė netinkamoje vietoje.

„Jei Mią kas nors dar vaikystėje būtų išvežęs į užsienį, jei ji būtų sutikusi tokį vadybininką kaip Celine Dion, ji dabar tikrai būtų ne mažiau žinoma”, - įsitikinusi K.Kazlauskaitė.

Apytiksliai skaičiuojant, „Muzikinės kaukės” repertuarą galima įvertinti apie 150 mln. litų. Juk vien norintiems į privatų vakarėlį koncertuoti pakviesti Lady Gagą, toks malonumas kainuotų „tik“ kiek daugiau nei 1 mln. dolerių (2,70 mln. Lt). Mariah Carey ir Christina Aguilera save vertina panašiai: milijonas į kišenę, ir jos mielai jums padainuos. Tiesa, dar reikėtų apmokėti jų kelionės išlaidas, honorarus grimeriams, stilistams ir kitiems komandos nariams.

Matyt, paprastas skaičius „milijonas“ patinka daugeliui žvaigždžių – tokią privačių pasirodymų kainą įvardina Eltonas Džonas, Rodas Stewartas, tokios sumos pakakdavo ir dabar jau amžiną atilsį Amy Winehouse. Tačiau, pavyzdžiui, grupė „Rolling Stones“ ar dainininkė Celine Dion niekada taip nenusipigintų – jų pasirodymas vertinamas maždaug septynis kartus brangiau – 7 mln. dolerių.

Tiesa, ją pasikviesti net turint tokius pinigus nebūtų lengva - Celine Dion privačiuose vakarėliuose sutinka dalyvauti daugiausiai 2-3 kartus per metus – juk jai norisi tiesiog pasilikti laiko savo asmeniniam gyvenimui.

„Muzikinės kaukės“ dalyviai įrodė – jie gali scenoje sukurti ne prastesnį reginį. Paskutinis pasirodymas jų laukė ketvirtadienio vakarą šou finale, kuris buvo tiesiogiai transliuojamas per BTV, o jo nugalėtoją balsuodami trumposiomis žinutėmis išrinko televizijos žiūrovai. Keturi šou finalininkai – Česlovas Gabalis, Mia, Lidija Rasutis ir Aistis Mickevičius – susirungė scenoje ir varžėsi, kuris pelnys daugiausiai žiūrovų simpatijų. Laimėtojui atiteko 20 tūkst. litų prizas, kurio pusę „Muzikinės kaukės“ dalyviai nutarė skirti nuo sudėtingos ligos kenčiančios mergaitės Urtės gydymui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)