Jurijus Smoriginas – sunkiai prognozuojamas, skandalingas TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas, choreografinių projektų teatro „Vilniaus baletas“ vadas, baletmeisteris, serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorius ir žodžių pitbulis, kuris įsikabinęs į gerklę niekada nepaleidžia savo taikinio.

Jaunius Čiulada yra prieštaringai vertinamas pramogų verslo pogrindžio veikėjas, nacionalinės žiniasklaidos atstovas, pop žvaigždučių dainų tekstų autorius, siejamas su undergroundine popso grupe „Popso Sindikatas“, punk popso grupės „Naujieji lietuviai“ narys.

Idėja suvienyti jėgas su J. Smoriginu ir kurti radijo pokalbių laidą „Eterio mafija“ J. Čiuladai kilo prieš metus, tačiau surašyti koncepciją jis prisiruošė tik prieš mėnesį. „Kai Jaunius pasiūlė man kartu kurti laidą, aš pasirašiau iš karto. Šis veikėjas yra nestandartinis, savo pasaulėžiūrą turintis "šmikis", su kuriuo smagu ginčytis ir diskutuoti“, - sako Jurijus.

„Nemėgstu Smorigino, bet jį mėgstu. Skamba kaip visiškai absurdiškas pareiškimas, bet yra būtent taip, - šypteli Jaunius. - Šis veikėjas man imponuoja laisvamanišku mąstymu ir įžūliu pasitikėjimu savimi. Mane erzina jo narciziškas ir paaugliškas elgesys, nes pats esu panašus.“

„Mūsų lūkesčiai, susiję su „Eterio mafija“, dideli, - neslepia „Geras FM“ direktorius Evaldas Griškevičius. - Man pačiam įdomu išgirsti, kas bus, kai prie mikrofono tokie nestandartiniai veikėjai žvaigždes pakvies duoti interviu.“

Lietuviškame eteryje įprasta, kad garsenybės užverčiamos banaliais ir šabloniškais klausimais, todėl kalba tai, ką jau kalbėjo begalės kitų interviu metu. „Eterio mafijos“ vedėjai garantuoja, kad klausytis nebus nuobodu. J. Smoriginas ir J. Čiulada žada pažerti nestandartinių, atvirų, provokuojančių klausimų, kurie padės atskleisti nežinomas pašnekovo charakterio spalvas, o kartais išves laidos herojų iš pusiausvyros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)