Tarp šou šokėjų vis garsiau pasigirsta užkulisinių šnabždesių: kodėl ši pora staiga ėmė patikti žiūrovams? Kodėl už juos balsuoja tūkstančiais?

„Nesu šokėja. Nelankiau šokių net vaikystėje. Nesu aktorė, todėl negaliu suvaidinti to, ko negaliu sušokti. Turime daug dirbti, turime sugalvoti originalių idėjų ir po truputį lipdyti savo pasirodymą. Du mūsų išskirtiniai šokiai – apie šiuolaikinę pelenę ir apie savižudybių problemų sulaukė didelio žiūrovų palaikymo. Gal jiems patinka tai, kad mes šokių aikštelėje darome ne tik šou, ne tik cirką“, - sako Gintarė Gurevičiūtė.

Moteris visada projekte demonstruoja stiprią valią, neleisdama prasivežti nei ašaroms, nei skundams. „Aš neverksiu ir nesiskųsiu. Nesiskundžiau ir tada, kai šou pradžioje už mus visiškai nebalsavo žiūrovai, ištempdavo tik komisija ar papildomi Vytenio Pauliukaičio balai“, - sako Gintarė.

Moteris visiškai atsisako kalbėti savo traumuotos kojos tema. Ar jai skauda? Ar Nerijus Juška buvo teisus, atsisakydamas ją vertinti šokių premjeroje? „Aš apie tai nekalbėsiu, tema išsemta“, - griežtai nukerta Gintarė.

Dėl šokių racionali mergina visiškai pametė galvą: daug nuosavos kavinės reikalų perdavė broliui ir gyvenimo vyrui Linui Karaliui.

„Mes su Vytuku šokame po penkias valandas kasdien, nes man reikia daug treniruotis. Pamažu aš išmokstu ne tik atlikinėti žingsnelius ant parketo, bet įsijausti į personažą. Galiu prisipažinti, kad pirmą kartą iš širdies šokau tik praėjusioje laidoje“, - sako Gintarė Guyrevičiūtė.

Artėjančiame šį sekmadienį profesijų vakare jiedu su Vytautu šoks tango ir bus slaptieji agentai. „Būsim netradiciniai agentai, ir tango miksuosime su hip hopu“, - sako „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)