Šokėjai sumąstė įsikūnyti į personažus, kuriems sukurti reikia tokio sudėtingo grimo, kad dailininkėms teko pradėti dirbti nuo ankstaus sekmadienio ryto.

Šokėjams savo balą kels vienas komisijos svečias - Seimo jau atsikandęs Arūnas Valinskas.

Nuo porų kostiumo grožiu neatsiliko ir Vytenis Pauliukaitis - vyras pasirinko jam puikiai tikusį garbanoto angelo vaidmenį. A. Valinskas nesusilaikė ir pareiškė savo nuomone apie šį kostiumą - jam Vytenis priminė Kristiną Brazauskienę: "Nudažius baltai ūsus būtų viens prie vieno", - K. Brazauskienės grožį gyrė šoumenas.

Kita, nemaloni staigmena - laikinas J. Anusauskienės ir jos partnerio A. Grebliko pasitraukimas iš projekto dėl nelaimės A. Grebliko šeimoje. Artimiausiu metu pora turėtų į projektą sugrįžti.

Nepasisekė šį sekmadienį Kristinai Navickaitei-Tinai. Komisija jai skyrė turbūt pačius žemiausius balus per visą jos dalyvavimo projekte istoriją.

Didelio pasisekimo ir V. Pauliukaičio pagyrų sulaukė Donato Baumilos ir Rasos Židonytės pora, sušokę pasadoblį. D. Baumila įsijautė į Fredžio Kriugerio vaidmenį.

Daug komplimentų iš komisijos šįkart sulaukė Renata Uzialkaitė. Deja, balai nuo komplimentų nepakilo - Renatai kaip visda buvo keliami neaukšti balai.

Už tai Lietuva jau turi naują žvaigždę. Tai - aktorė Aušra Štukytė, kaskart sulaukianti vis didesnio susižavėjimo tiek iš komisijos narių, tiek iš TV žiūrovų. Ji šįkart surinko maksimalų balų skaičių.

Į šou grįžęs Merūnas Vitulskis nusprendė tapti Hanibalu Lekteriu. Vos jam sušokus, iš pakutinės vietos žiūrovų lentelėje jis pakilo į pirmą penktetą.

Panašiai atsitiko ir Ingridai Kazlauskaitei, kuri visos laidos metu buvo žiūrovų lentelės autsaiderė, bet parodžiusi ilgai repetuotą pasadoblį, pakilo į ketvirtąją vietą. Tiesa, po kelių minučių vėl nukrito į apačią.

Eilinį kartą išgirta Katažina Nemycko - pasak Gabrielės Valiukaitės, ji pati talentingiausia šio projekto dalyvė.

V. Pauliukaitis vieną balą skyrė M. Stonkui, du - Tinai, o tris - A. Štukytei.

Komisijos sprendimu pirmoji - A. Štukytė su T. Slausgalviu, o paskutiniai - R. Uzialkaitė ir V. Šuško. Priešingos nuomonės buvo TV žiūrovai, jų sprendimu A. Štukytė - paskutinė.

Šou netikėtai paliko šokėja Tina ir jos partneris T. Rimgaila, į rezultatus sureagavęs itin skaudžiai.

Naujienų portale DELFI - nuotraukos iš transliacijos:

Kurios poros kostiumas toks įspūdingas, kad pasipuoštum juo per Helovyną? Balsuok, išrink artistiškiausius.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)