Kaip ir privaloma panašiose akcijose, TV žiūrovus linksmino ryškiausios Lietuvos įžymybės - nuo Natalijos Bunkės iki įvairių chorų. Pavyzdžiui, dar visai neseniai konkurencinėje TV3 "Chorų karuose" žibėjusį "Božolė" ir Deivydo Zvonkaus "Smaragdinis" choras. "Božolė" choro nariams, kartu su Karina Krysko, Evelina Sašenko, Liudu Mikalausku ir "Thundertale" nariu Laurynu Baškiu patikėta pradėti labdaros renginį.

Renginio vedėjų pareigos atiteko Irūnai Puzaraitei ir Rolandui Vilkončiui. Be dėmesio neliko ir Irūnos sesuo Ineta - ji koncertavo kartu su grupe "Studentės".

Užkulisiuose sukiojosi "Pop Ladies" narės, iškilmingam vakarui pasirinkusios baltas it nuotakos sukneles. Paramos renginyje jos nedainavo - šoko, kaip ir dauguma dainininkų.

Norint paskatinti žiūrovus aukoti, suorganizuotos dvikovos - viena komanda - šokantys dainininkai, o kita - dainuojantys šokėjai. Aukotojai galėjo palaikyti vieną arba kitą komandą, tačiau visi surinkti pinigai paskirti vienai organizacijai - "Gelbėkit vaikus". Vėliau tarpusavyje kovėsi "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto" palaikymo komandos šokėjos, Laima Paksienė ir Jolanta Paulauskienė, su krepšininkais uždainavo Česlovas Gabalis.

Itin šiltai vaikai, kurie ir sudarė didžiąją dalį publikos, sutiko Rytį Ciciną. Apie jį daugiau skaitykite ČIA.

Šioje labdaros akcijoje sudalyvavo ir apskritai į televizinius projektus nesiveliantis Igoris Kofas. Tiesa, pagrindinėje užkulisių patalpoje, priešingai nei dauguma jo kolegų, jis nesisukinėjo, nejuokavo su niekuo, o vaikštinėjo vienas ir laukė savo pasirodymo.

Suaukojo daugiau nei 360 tūkst. Lt

Paramos koncerte „Už vaikystę“ žiūrovai suaukojo daugiau nei 360 tūkstančius litų. Jie bus skirti vaikams iš socialinės rizikos arba itin vargingai gyvenančių šeimų, kurie lankosi šalyje veikiančiuose dienos centruose.

Karščiausiai susikovė „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ gerbėjai, savo komandas palaikę aukodami Lietuvos vaikams. Šioje dvikovoje bene triskart dosnesni buvo Kauno komandos sirgaliai, per kelias minutes paaukoję net 14 tūkstančius litų.

Laima Paksienė šokių dvikovoje įveikė Jolantą Paulauskienę, o dainuojantys šokėjai Vytautas Mackonis, Tadas Rimgaila, Dainius Dimša ir Andrius Butkus įveikė šokančias dainininkes Oksaną Pikul, Nataliją Zvonkę, Liepą Mondeikaitę ir Katažiną Nemycko.

Dar viena aukojimo banga kilo, kai Radži sudainavo lietuvišką superhito „Gangnam Style“ versiją. Radži dainomis uždarė tiesioginę transliaciją, bet aukoti galima iki pat lapkričio (1417 – 5 Lt ir 1418 – 10 Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)