Pulkas šokėjų ir šio meno subtilybes mėginančių perprasti eterio žvaigždžių žada užkurti tikrą pirtį: dalyviai kuria bendrą numerį pagal visą pasaulį užvaldžiusį šokį, atliekamą korėjiečių reperio Psy dainos „Gangnam style“ vaizdo klipe.

Internete šis šokis žiūrėtas jau daugiau nei 531 milijoną kartų, korėjiečio judesius mokosi melomanai visuose žemynuose, komplimentų šokiui negaili tokios pop muzikos deivės kaip Britney Spears ir Nelly Furtado.

Ant „Šok su manimi“ parketo po savaitės pertraukos grįžta olimpinis čempionas Jevgenijus Šuklinas. Kartu su savo partnere Mona Vinkleryte jis ruošia nuotaikingą čia čia čia kompoziciją. Beje, į poros šokį įsijungs ir žavus keturkojis – šuniukas, šiuo metu taip pat plušantis repeticijų salėje.

Į Londoną koncertuoti išvykusią dainininkę Viktoriją Sutkutę šįkart pakeis Pasaulio lengvojo kultūrizmo čempionė klaipėdietė Agnė Kaubrytė.

„Šoksiu su kita partnere, kad nepraleisčiau nė vieno projekto šeštadienio. Tikiuosi, mums pavyks pereiti į kitą projekto etapą. Beje, mūsų pasirodyme virtualiai dalyvaus ir pati Viktorija“, – intriguoja profesionalus šokėjas V. Sutkutės partneris Šarūnas Šiaučiulis.

Rodos, šį šeštadienį „Šok su manimi“ poros bus nusiteikusios itin karingai: „Ventukų“ lyderis Juozas Butnorius ir šokėja Katerina Voropaj ruošia labai netikėtą tango – jų repeticijos, padedant kaskadininkams, vyksta pakibus kelių metrų aukštyje virš parketo.

Projekto komisijos vietas šįkart užims nepakeičiamasis komisijos pirmininkas, baletmeisteris, žodžio virtuozas Jurijus Smoriginas, elegantiškoji legendinė sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė, kultinė Lietuvos pramogų pasaulio asmenybė Nėrius Pečiūra ir Kauno miesto vicemeras, atsakingas už sportą ir kultūrą, – Stanislovas Buškevičius. Beje, jis kadaise irgi yra išbandęs šokių projekto parketą.

Kaip ir praėjusį šeštadienį, „Šok su manimi“ dalyvių laukia egzaminas. Šįkart poroms teks virtuoziškai pademonstruoti klasikinių šokių žingsnius. Ar visiems pavyks?