„Pasibaigus TV projektui, nebešokau. Dar mano partneris Andrius Uksas gavo traumą. Sportuoti nemečiau, su draugėmis periodiškai mankštinuosi. Šokių žingsnius prisimenu, bet drąsa dingo. Reikia iš naujo drąsintis“, - juokiasi Jolanta Paulauskienė.

Bet, pasak Jolantos, ilgoms repeticijoms laiko neturi Dainius Dimša. Jam kiekvieną sekmadienį reikia parengti naują šokį su Katažina Nemycko.

„Taip ir dalijamės Dainių su Katažina. Kai viena ateina, kita išeina. O Dainius lieka... Tik Katažinai jo reikia daugiau“, - sako Jolanta.

Jiedu su Dainiumi šį sekmadienį tiesioginiame paramos koncerte šoks ča ča ir kvies aukoti likimo nuskriaustiems vaikams, kurie kasdien lankosi dienos centruose.

Jolanta Paulauskienė kaip tik yra viena Širvintų dienos centro steigėjų.

„Į šį centrą ateina vaikai, kurie auga ir asocialiuose šeimose, ir šeimose, kuriose tėvai sunkiai verčiasi. Dienos centrai gyvybišką reikšmę turi žiemą, kai tokių vaikų namuose už skolas išjungiama elektra, nešildoma. Čia vaikai bent turi kur paruošti pamokas, pavalgyti. Ir jie nori gyventi pas savo tėvus, juos myli, dažnai patys jais ir rūpinasi“, - pasakojo Jolanta Paulauskienė. Pasak Jolantos, ji atsakinga už Širvintų dienos centro kultūrinę programą – rūpinasi auklėtinių ekskursijomis, spektakliais, kūryba.

Suaukotą paramą per koncertą „Už vaikystę“ organizacija „Gelbėkit vaikus“ organizacija skirs plėsti vaikų dienos centrų tinklą mūsų šalyje; pagerinti centrų priemonių bazę bei remti dvylika vaikų, kurie yra lankę centrus ir šiandien priartėję prie ribos atsisakyti tolesnių mokymosi galimybių dėl pinigų trūkumo.

Spalio 1 – spalio 31 dienomis šiai paramai rinkti galioja specialūs trumpieji numeriai: 1417 – 5 Lt ir 1418 – 10 Lt.

Kampanijos kulminacija – paramos koncertas „Už vaikystę“ bus transliuojamas šeštadienį 19 val. per LNK. Renginio vedėjai – Irūna Puzaraitė ir Rolandas Vilkončius.