„Šok su manimi“ parketas šį savaitgalį liepsnojo temperamentu, aistra ir spalvomis – kuo tikriausias sambos karnavalas.

Daugiausiai TV3 žiūrovų balsų sulaukė Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė, Kęstusi Baranauskas ir Eglė Straleckaitė. J. Nainys taip pat gavo ir palankius komisijos vertinimus. Šįkart nepasisekė krepšininkui Matui Niparavičiui ir jo partnerei, kurie projekte sulaukė mažiausio komisijos ir žiūrovų palaikymo.

"Jei kas prieš porą mėnesių būtų pasakęs, kad sušoksiu savo septintą šokį, būčiau jam davęs į snukį, - iškritęs iš šokių projekto kalbėjo krepšininkas. - Viena partnerė sunegalavo, aš taip pat jau kelias traumas patyriau. Jau turbūt buvo pats laikas išeiti."


Praėjusią savaitę DELFI skaitytojai balsavo, kuri pora jų nuomone pasirodė artistiškiausiai. Daugiausiai (2961) internautų balsų surinko Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė. Nuo jų tik šiek tiek atsiliko Jevgenijus Šuklinas su partnere Mona Vinkleryte, surinkę 2423 balsus. Trečioje liko Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė (1260).

Dalyvių poras komplimentais ir kritikos strėlėmis varsto laidos komisija: kandusis baletmeisteris, komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, elegantiškoji sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė, TV3 laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai ir dainininkas Donatas Montvydas.

Ant šokių parketo šioje laidoje nepasirodė Jevgenijus Šuklinas su partnere Mona Vinkleryte. Kanojininkas dalyvauja varžybose užsienyje.

Pirmieji ant parketo pasirodė A. Pilypaitė su partneriu. Tačiau dainininkė susilaukė daug komisijos priekaištų dėl... aprangos. Ši tema pastaruoju metu nebuvo plačiai eskaluojama, kiek dėmesio ji sulaukdavo praėjusiuose projektuose. Tačiau nepaisant puikiai atliktos sambos, Astai kliuvo už tai, kad ji nesupranta, kaip rengiasi Pietų Amerikos damos.

Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj komisijai taip pat neįtiko dėl savotiškos šokio sambos interpretacijos. Indėniška nuotaika komisijos neįtikino ir ji praėjusios savaitės lyderiams skyrė mažą balų skaičių.

Petras Daunys ir šokėja Sandra Saikauskaitė Lotynų Amerikos ritmais improvizavo pagal Charlie Chaplino stilių. Nors publika šią porą palaikė audringoms ovacijomis, komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui buvo, prie ko prikibti.

Žavingoji Viktorija Sutkutė su Šarūnu Šiaučiuliu visus nustebino samba karnavalą pavertę tautiniu lietuvišku šokiu.

Gana tiesmukai aistros tematiką suprato Mindaugas Rainys ir šokėja Milana Jašinskytė-Pankevičienė, kurie savo sambos šokį atliko ne tik ant parketo, bet ir lovoje. Tiesa, komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas vis tiek pasigedo seksualumo ir sekso.

O štai Deivido Meškausko partnerė aktorė Milda Štakėnaitė komisijos kritikos sulaukė dėl savo liesumo. Ne kartą už kaulėtą figūrą komisijos liežuvių plakta moteris šįkart taip pat buvo sudrausminta ir paraginta valgyti daugiau baltymų. Prieš Mildos liesumo klausimą netgi nublanko poros pasirinkta treninguoto ruso ir neskoningai apsirengusios "fifutės" tema. Beje, net neįpusėjus šokių projektui, D. Meškauskas paliko studiją ir išskubėjo švęsti savo kolegės Karinos Jeremian vestuvių. Kūdikio besilaukianti šokėja už savo mylimojo Manto Daniškevičiaus ištekėjo šeštadienio popietę.

Už tikrą ir neiškraipytą sambą komisijos pagyrų susilaukė Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė.

Gana dviprasmiškų vertinimų dėl savo aprangos sulaukė Jonas Nainys-Jovanis ir Justė Žemaitytė. Radijo laidų didžėjus persirengė moterimi. J. Smoriginas, nevyniodamas žodžių į vatą, paklausė Jono apie jo seksualinę orientaciją. Šis atsakė, kad turi sužadėtinę. "Bet tai nieko nereiškia", - klausimą pakartojo Jurijus. J. Nainys už tokią pastabą jam taip pat neliko skolingas: "Jūs taip pat turite žmoną, bet tai taip pat nieko nereiškia." "Tada mes vienas kitą supratome", - juokais pastabą nuleido J. Smoriginas. Gana skeptiškai moterimis persirengusius vyrus vertinanti komisija šįkart porai negailėjo pagyrų ir komplimentų ne tik dėl meistriško numerio, bet ir dailių J. Nainio kojų.

J. Smoriginas, neatsispyręs radijo laidų vedėjo kerams, netgi pripuolė su juo sušokti šokį.

Vienu prastesnių pasirodymų buvo įvardintas krepšininko Mato Niparavičiaus ir Ignės Rėklaitytės šokis. Gracinga europietė sambos žingsneliu gundė arabą. Po pasirodymo porą su rožių puokšte atėjo pasveikinti Oksana Pikul. Beje, dainininkė iš komisijos pirmininko sulaukė replikų dėl savo potraukio krepšininkams bei aukštaūgiams vyrams. Už tokią repliką dainininkė J. Smoriginui atkišo vidurinįjį pirštą.

Gana sėkmingai laidoje debiutavo Panevėžio pataisos namų direktorius Edvardas Norvaišas ir Rusnė Glinskytė. Naujokai tradiciškai atsisakė neliečiamybės.

Šioje laidoje laukė ir netikėtas išbandymas poroms – Lotynų Amerikos šokių egzaminas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (459)